Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bagabontii care imi ofertati si mie un cd player,ceva boxe eventual si un casetofon ca ascult in general radio,nu imi dati scoruri mari la ele...

Comment

• Oau catzi LOGAN_isti prin Ploiesti, eu nici nu stiam pacat ca si concurul meu se apropie de sfarsit poate aveatzi o sansa
      sigpic

Comment

• Ala cu poeziile Cassilo ? Nu prea cred ca ne-ai gasit bine
        Pt acasa Cosmine ? Sau s-a intamplat ceva cu masina ta ?

Comment

• s-a angajat vagabondu...si probabil vrea pentru masina de la firma

Comment

• PAi inseamna ca da de baut

Comment

• dau o sula de magar,azi m-au sunat jupanii de la brasov cum ca domne cand am luat masina am semnat pt viteza maxima de 90 km/h,iar ei pentru a reduce costurile au montat gps pe masini,astfel mi-au adus la cunostiinta ca am rulat pe tronsonu Campina-Ploiesti cu o viteza constanta de 140 km/h.Asta e maine o se le spun si eu ca diferenta dintre viteza reala si cea aratata pe ceas e de 10 km/h.

Comment

• Io ti-am zis ca esti nebun De asta s-a dus imediat rezervorul de la jumatate la gol

P.S. : Mersi mult pt aia .. raman dator

Comment

• am si eu o intrebare: de ce pagina noastra de ,,intalniri locale[ploiesti]"este goala? celelalte cluburi au poze de grup ale membrilor, poze cu masinile,aniversare etc. noi cand o sa avem? cine tre sa se ocupe de chestia asta?

Comment

• N-ai pt ce mihaitsa:*

Comment

• Salutare,

Maine ajung prin Ploiesti cu ceva treaba. Daca are nevoie cineva de mine, PM.

O seara placuta,
                      Doc
                      Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                      Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                      www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• Originally posted by cristiancorbu View Post
                        am si eu o intrebare: de ce pagina noastra de ,,intalniri locale[ploiesti]"este goala? celelalte cluburi au poze de grup ale membrilor, poze cu masinile,aniversare etc. noi cand o sa avem? cine tre sa se ocupe de chestia asta?
                        Am incercat sa vb cu streulea , dar cred ca m-a uitat .. o sa-i dau un pm lui XP .. se rezolva si aia ..

Comment

• Originally posted by cristiancorbu View Post
                          am si eu o intrebare: de ce pagina noastra de ,,intalniri locale[ploiesti]"este goala? celelalte cluburi au poze de grup ale membrilor, poze cu masinile,aniversare etc. noi cand o sa avem? cine tre sa se ocupe de chestia asta?
                          despre ce rubrica vorbesti? :|...
                          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Originally posted by Dreamer View Post
                            dau o sula de magar,azi m-au sunat jupanii de la brasov cum ca domne cand am luat masina am semnat pt viteza maxima de 90 km/h,iar ei pentru a reduce costurile au montat gps pe masini,astfel mi-au adus la cunostiinta ca am rulat pe tronsonu Campina-Ploiesti cu o viteza constanta de 140 km/h.Asta e maine o se le spun si eu ca diferenta dintre viteza reala si cea aratata pe ceas e de 10 km/h.
                            esti pe primu loc in top..cand intri se face loc ....ti-am tinut pumnii azi vagabondule...

Comment

• Nu-l da afara din prima .. pe toti care i-am auzit ca au gps pe masina au patit asa

Comment

• da,m-a iertat manageru din ploiesti,dar cel director de pe la brasov,a zis ca daca depindea de el ma trimitea acasa,adica el ma vrea acasa,m-a frecat toata ziua pe teren,in fine...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google