ce sa zic smecher mihaita fa cd ala ca sa am ce dansa in masina
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Dreamer View Postaici toti suntem prieteni,urmaresti sly clipu asta http://www.youtube.com/watch?v=jSPFG...eature=related
mai bine aranjam o paranghelie LGP,sunt placut surprins ca nu doar eu PiciuXXX si tovarasu organizator suntem mai "orientali"sa zic asa mai frumos...sistem
una peste alta doua peste mine...Cosmine vezi ca are Cristi streulea un tutorial cu ce iti trebuie tie ..da' poti vorbi cu waz..te rezolva el
http://www.tutorialelogan.ro/2010/03...torizarea.html spor la treaba
Comment
-
eu m-am bagat cu povestirea unui incident tragic-comic : Rulam pe dj slanic-ploiesti si-ntrun sat majoritar de ,,negri". Dupa o curba stransa in dreptul unui bar,un ,,negrisor june "[FARA PERMIS]calare pe un ATV [fara numere],statea pe banda mea de mers,venit fiind din contrasens si oblic asezat pe drum sa trec de el nu pot nicicum.....Eu ma opresc franand voiniceste ,el nici macar nu-mi multumeste.....ci ma sfideaza-n continuare vorbind de zor mai fratioare ,cu cei din usa barului ,ca de.... era in satul lui.....Masini din contrasens veneau si eu stateam si nu credeam ca poate fi adevarat ,ca mie mi sa intamplat ....sa rog o ,,cioara" sa ma lase sa trec de el s-ajung acasa. Intr-un final i-arat obrazul,iar el mi-arata semnul ....stiti voi....si nu se da sa trec si eu...sfidandu-ma si apoi injura ,si multe iau iesit din gura....Am vrut sa plec n-aveam cum trece....si-atunci prinsei cu sange rece,o bata de sub scaunel , ma dau eu jos si sar spre el... Surpriza mare !!! si el sare! din lada ce-o avea-n dotare scoate o...........RANGA fratioare.....era tarziu pentru-npacare..[Mi-am zis:se lasa cu varsare....sau cu-nchisoare....]ne repezim unul spre altul si ne oprim! Sa ne plesnim? Astept sa faca o miscare ,ca ranga-i grea nevoie mare....gandesc: primul eu sa nu dau ,pentru atuul sa mi-l iau ,si de rateaza ,,negrul" lovitura,ii dau cu bata de-i sparg gura.....si -am asteptat,ne-am injurat,si m-a batut la-njuraturi ,promisiuni ,blestematuri,si cei din jur tot asteptau sa sara sange .In zadar! cand a vazut ca nu ma las intimidat,ducandu-ma spre el neinfricat,nervos ,agil si incordat,cu ton in voce si bazat,A INCETAT! si s-a muiat. Initial fiind bazat ca,, ciori" din usa barului vor venii-n ajutorul lui.........S-a inselat ,s-antors ,si-a injurat confratii lasi ca l-au lasat la greu si si-a bagat......in neamul lor de ,,ciori" de parca n-ar fi fost de-al lor..............morala: suntem prea lasi,ne lasam uneori calcati pe cap prea usor de coloratii care ne induc prea usor o stare de ,,frica " inexplicabila si de fapt iluzorie.........traim intr-o tara in care dreptatea nu exista ,iar cand ni se face o nedreptate,nimeni nu te sprijina,dupa regula,,bine ca n-am fost eu" sau,,bine ca nu mi s-a intamplat mie......."/ps. nu sunt rasist si cunosc persoane din ,,etnie" care sunt demne de respect[mai demne decat multi dintre noi] sunt exemple de corectitudine,respect,si omenie demne de urmat.bafta tuturor si drumuri fara incidente...........
Comment
Comment