Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• este vorba de plopeni sat nu-i asa? esti norocos ca ai scapat. sunt niste specimene acolo doamne. si politia evita sa intre printre ei si ziua daramite moaptea. iti recomand ca ruta "ploiesti-lipanesti-zamfira-slanic" este si drumul mai bun si mai putini tigani. (ca asa vor sa li se spuna)
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• salutare sunt mai nou si sant din campina unde pot rescrie si eu km la placa de bord in prahova stie cineva mersi mult?

cum pot sa intru si eu in clubul vostru cum fac rost de legitimatie si ce mai trebuie
      Last edited by bpgul; 7 March 2011, 20:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Numarul de tel al lui mihaita MCV [seful de trib al L.C.P.]: 0749.144.775.El iti va da detalii suplimentare iar noi te asteptam la intalniri....sau contacteaza-l pe mihaita [gasesti nr.noastre de tel. la thread-ul:,,nr. de tel. ale membrilor ploiestemi...."si posteazati-l si tu....bafta!

Comment

• si eu vreau legitimatie
          Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
          Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
          Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• nu avem inca

Comment

• bpgul ia legatura cu fratelo de aici de pe forum,cred ca te poate ajuta sa rescri km-asta e nr lui de telefon:0752410208.
              cat despre a intra in club nu ai nevoie de vreun cv special,e de ajuns ca te-ai inscris pe forum aici,poate ne faci si tu o vizita la ploiesti duminica dupa amiaza la ora 16 sa cunosti baietii.
              Last edited by Dreamer; 7 March 2011, 23:41.

Comment

• am de vanzare Telefon Nokia 2200 slide la pretul de 130ron il dau urgent , cine e interesat , 0728.276.486 sa sune

Comment

• viberul, schimburi te intereseaza ? Cu un LG KF510 in stare foarte buna, la cutie cu toate accesoriile, la care sa mai dai tu o diferenta ! Daca te intereseaza, da-mi un PM !

Comment

• accident la barcanesti. un radar MCV mergea pe contrasens si a fost lovit in plin de turismul negru. uitati-va cate echipaje de politie au venit. toate masinile albe sunt de politie
                    Attached Files

Comment

• cand s`a intamplat asta ?si dc era mcv-u radar pe contrasens ?)se credea in anglia )

Comment

• sa fie vreo ora de cand s-a intamplat. era in "misiune" ssst ! nu mai spui la nimeni

Comment

• prostia romaneasca
                          vopsitorie preturi bune

Comment

• mda....cum dreacu sa te bagi pe contrasens )au vrut adrenalina ), si pe cine baga vinovat , tot soferu care mergea regulamentar )

Comment

• mersi mult de informatie "Dreamer"sper sa pot ajunge si eu la intalniri!

Comment

• Bafta,poate reusesti sa ajungi,a si poti sa imi spui Cosmin

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google