Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu vezi ca are intentii criminale ? vrea sa intepe roata

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
      super farurile... sa le stapanesti sanatos. !
      dar am si eu o curiozitate : pisica la ce foloseste )
      mi-am propus ca atunci cand nu voi mai avea bani ptr masina o sa ma apuc sa tunez pisica

Originally posted by 60CRY View Post
      mirita nu e frumos sa mergi cu asa viteza prin oras )
      ia uite cine ma critica
      ai uitat ca tu m-ai corupt?
      adica ma chinuiam sa ma tin dupa tine
      Last edited by mirita adrian; 13 March 2011, 15:16. Reason: Automerged Doublepost
      http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• ma cam grabeam )

Comment

• aveti idee de unde pot cumpara si eu protectii pentru aripi in zona arcuita de deasupra rotii. din cauza cauciucurilor noi a inceput sa cam sara vopseaua. se aduna pietricele in canelurile anvelopei si la viteza sar exact in margine. ma intereseaza si fata si spatele
          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Cei fara apartenenta la grup sunt rugati sa intre pe linkul urmator si sa dea join Ploiesti http://www.loganclub.ro/forum/profil...editusergroups

Comment

• sa le stapanesti sanatos zycule

Comment

• n-ar zice si el nimic ma
                le-ai pus pe masina ?

Comment

• l-am vazut in seara asta pe bulevard cu ele pe masina

unde pot repara niste jante in ploiesti??? sunt doar zgariate..
                  Last edited by PiciuX; 19 March 2011, 17:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• se merita sa iau jantele astea?? pe 16...cu tot cu gume...205.45.16...2 bune 2 nu...sunt cam zgariate..mai ales pe fata...ma costa in jur de 200 250 sa le repar si vopsesc....jantele sunt 500 lei
                    Attached Files

Comment

• Originally posted by 60CRY View Post
                      sa le stapanesti sanatos zycule
                      ms, acu am vazut postul
                      fara linkuri externe

Comment

• postez aici pentru a veni in ajutorul unui cunoscut care se ocupa cu "mochetare" auto. are o vasta experienta cu cabinele de TIR iar recent a inceput sa se ocupe si cu turismele. meritele ii sunt recunoscute de cei de la chevrolet cu care are contract pentru a se ocupa de toate turismele noi ce urmeaza a fi puse in vanzare. pe parte de logan eu am fost primul lui client iar rezultatele se vad in fotografiile atasate. mocheta este trafic intens cu spate cauciucat care asigura aderenta maxima. dispune de o gama variata de culori. pentru membrii din prahova se poate deplasa la sala sporturilor pentru comenzi iar pentru cei din tara raspunde la numarul de telefon 0724824783 - Cosmin.
                        in foto veti observa ca mocheta se potriveste bine si pe podul pedalier chel dar si peste tavitele de cauciuc deja existente. pretul este de 60 ron/set
                        Last edited by RAZVAN-005; 25 March 2011, 16:11.

Comment

• Si niste poze ?

Comment

• si niste poze
                            Attached Files

Comment

• baieti sunt interesat sa cumpar un gps (bun :d). daca aveti ceva vreo oferta in sensu asta va rog sa ma anunta-ti. apropo ce marca de gps ma sfatuiti sa imi cumpar?

Comment

• [QUOTE=criraducanu83;910852]baieti sunt interesat sa cumpar un gps (bun :d). daca aveti ceva vreo oferta in sensu asta va rog sa ma anunta-ti. apropo ce marca de gps ma sfatuiti sa imi cumpar?[/Q

cumpara pda mio 360 , foarte bun
                                Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                                Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                                Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google