e bun dc intrebi e la oferta?
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut tuturor !
Am sa trec direct la subiect si am sa va spun despre ce este vorba:
- am un baiat de 4 ani care are o malformatie venoasa (interna si externa) pe toata zona fruntii si a nasului, am fost anul trecut cu el in Germania in luna decembrie si l-am operat, dar din pacate nu a putut sa-l vindece din prima operatie si mai are nevoie de a 2 a interventie .Mentionez ca problema acestei malformatii este ca creste foarte mult in interior si poate creea necazuri foarte mari. Prima data m-a costat 7000 euro + transport si acum 6000 euro + transp. Pentru prima interventie am reusit sa facem rost de bani dar pentru cea de a 2-a ne este foarte greu, deoarece mai avem deja imprumut in banca pentru masina si pentru prima interventie chirurgicala.
Rugamintea noastra este daca ne puteti ajuta cu o donatie sau poate cunoasteti pe cineva, vreo firma de caritate sau pe oricine care ar putea sa ne ajute cu orice suma, oricat de mica ar fi este foarte importanta pentru noi .
Va rugam din suflet daca stiti sau puteti sa ne ajutati, avem nevoie de ajutorul vostru.
Nr. meu de tel este 0744173019 -Sorin, va pot oferi detalii, poze cu baiatul, documente de la spitale, etc.
Nr cont :
Lei : RO70BPOS04001056738RON01
euro: RO05BPOS04001056738EUR01
Va multumim din suflet !
POSTUL ACESTA E FACUT DE UN COLEG DIN BACAU , CINE VREA SA-L AJUTE ARE CONTURILE UNDE POATE DEPUNDE BANI !Last edited by MihaitzaMCV; 7 May 2011, 20:38.
Comment
-
seara buna. super ideea cu fluturasii..razvan. ai grija totusi ce loganele" targetezi..cine stie peste ce posesori poti sa dai si no`.. nu toti in ziua de azi ..intrevad genul asta de intrevederi" ca si drept un semn de buna credinta..mi e ca se asteapta sa mai fie inca vre o 2 frati" care asteapta in spate cat sa profite de un moment de neatentie.. oricum..pe langa ideea in speta"..ar trebui totusi sa alegem cumva sa identificam..ca tot venii vorba de placute..si alte asemenea si ceva posesoare de.. caci la noi se cam foarte mareste doza de testosteron.. si cum nah! o gura de aer proaspat nu ar fi prea rau primita..desi mihaita..ai incercat tu odata sa propui ceva..insa ..se prea pare ca nu o prea mers initiativa precum ti ai dorit.. insa..ar cam fi cazul sa vedem ceva domnisoare..desi ma indoiesc.insa nu zic ca este imposibil!!! si asta nu inseamna ca nu exista si exceptii..dar sa le gasim si .. sa le convingem!! .. ce ziceti? astept adeziuni!!!)tot incepe sezonul ..de la anu`..si vorba aia..sa incepem sa alegem electorat de pe acuma.. cat despre cele preziceri..cine si cat sa aduca... si unul pe luna ar fi bine venit..nu credeti?) oricum..fingers up! si ..spor la!!SIC CUNNECTANDO REM
Comment
Comment