maine cred ca vin si eu..
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu te speria pentru ca probabil este sa ai nevoie doar de un echilibrat profesional... ceea ce este greu de gasit! nu toti cei ce echilibreaza roti sunt profesionisti.eu am aceeasi chestie fix la 120km/h si am cauciucurile noi[400km ]montate pe jante f. bune si echilibrate.se spune ca chear daca ai rotile echilibrate, dupa 10000km trebuiesc echilibrate din nou datorita uzurii inegale pe unele zone de pe suprafata cauciucului.
Comment
-
sau poate s-au descentrat jantele. la mine cu cele rial la peste 130 vibra foarte rau volanul imediat dupa ce au fost echilibrate. le-am schimbat cu actualele am pastrat aceleasi anvelope le-am echilibrat in acelasi loc si la 160 merg snur. nu vibreaza, nu trefideaza si isi pastreaza traiectoria fara probleme. deci la mine jantele au fost cu probleme.
scuzati daca nu sunt prea coerent dar ma resimt dupa ziua de ieri ... (prea multe si prea amestecate)Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
n-am mai mers demult cu ea la viteza asta(nu cred ca are vreo legatura) dar le-am echilibrat cand am schimbat anvelopele prin aprilie. anvelopele sunt cele vechi...probabil cum a zis si cristiancorbu sa fie datorita uzurii inegale...oricum multumesc baieti pentru sfaturi...o sa dau o fuga la un echilibrat de roti mai profesionist.sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Originally posted by sli_waz View Poste de la roti sau poate sa fie si capetele de bara si nu ma merge cu 120 ca e mult stai calm
dao in masa ,lenuta vede im mod constant 130
1 spala jantele dar pe interior se aduna noroi
2 mergi cu ele la echilibrat la drumurile nostre nu mar mira sa fie necesara si o roluire
3 capetele e bara incep sa cloncane la viraje si la gropi , la drum drept nu ,
3 dai 130 vezi daca mai vibreazabaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Comment