Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde ati resoftat si cat v-a costat ca vreau si eu sa-mi fac

Comment

• a fost in ploiesti doc de la dimsport. cu el am rezolvat-o. pentru benzina costa 150ron iar diesel de la stage1 la stage2 200ron
      diesel stage1 este 350ron
      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Eu am benzinar de 1.4. Cum iau si eu legatura cu el? Poti sa imi dai un nr de tel, ceva? Sau vine la intalniri si acolo vb mai in detaliu?

Comment

• Originally posted by vishuveve View Post
          Eu am benzinar de 1.4. Cum iau si eu legatura cu el? Poti sa imi dai un nr de tel, ceva? Sau vine la intalniri si acolo vb mai in detaliu?

aici gasesti ce iti trebuie

Comment

• eu am resoftare la 1.6 tot de la Dimsport de aprox. 2 ani iar schimbarea comportamentului motorului (timp de raspuns la apasarea pedalei de acc. , acc. masinii , etc ) este clar vizibila si mult imbunatatita fata de stock , cred ca si la diesel la fel , la 1.4 probabil o fi mai greu de obs.

Comment

• la diesel se simte foarte bine. de la 70cp la 95cp este un salt totusi. si cel mai bine este ca a scazut binisor consumul

Comment

• Cat ar fi de mic adaosul de putere cred ca se observa chiar si la 1.4. Cred ca trage putin mai cu spor de caroseria asta grea

Comment

• ia legatura cu "lestat" are 1.4 si a resoftat-o aseara. ar putea sa iti spuna cum se simte

Comment

• nu mai bine mutati discutia despre resoftari pe cafenea ?
                    aici e topic de intalniri si discutii despre intalniri.

Comment

• hai sa continuam discutia despre resoftari aici...
                      si eu am masina resoftata de mai bine de un an...tot de Doc facuta...intradevar se simte ceva..da nimic de speriat..trage ceva mai bine jos...treaba cu consumul e cu dus si intors...depinde de fiecare cum merge cu masina...mie imi consuma undeva la 10 in oras...parca as avea un hummer mai mic nu? in schimb afara consuma ceva mai putin...pentru ca nu mai trebuie sa schimbi mereu din 5 in 4 cand depasesti...

Comment

• Eu am un stil de condus mai agresiv si imi consuma deja 10,2 in oras. Asta zice CB-ul. Daca nu mai e nevoie sa schimb din a 5-a in a 4-a in depasiri, fara doar si poate voi face resoftare. Am vb azi cu Doc de la Dimsport si a zis ca nu mai are drum prin Ploiesti pana saptamana viitoare dar ma suna cand trece iar pe aici

Comment

• pierzi noptile pe net , daia mergi agresiv ziua , mai dormi
                          piciuX , cum iti consuma tie 10 in oras ? si in ploiesti....
                          mie c`am 8.5 imi ia in bucuresti ...ori mergeti turat mereu...

Comment

• habar nu am...probabil am ceva dereglat nu stiu...eu nu am cb...calculez cati km am facut cu benzina bagata...ultima data cand am calculat..am bagat 12,xx litri si am facut un pic peste 120km ... 125 127 nu mai retin...daca dau un ea dispar liniutele alea intr-o veselie...mi-aduc aminte ca imediat dupa resoftare am iesit pe dn1 sa vad cum se misca...1 2 3 4 schimbat in ~6000...si l-a intoarcere 2 gratare cu o pisica de 1.6...mi-a consumat 7L la afacerea aia...cam mult nu?

Comment

• Pai schimb cam in 2500-2800 mereu asta excuzand datile cand ma dau la ea. Cat despre extra am facut un tur al tarii asta vara si mi-a dat un consum mediu dupa calculul meu de 6 iar de pe al CB-ului de 6,9. Oricum nu am rabdare sa stau sa ma rog de ea si ii dau cam talpa pana ajunge la 2500 ca sa schimb in treapta superioara

Comment

• corect , d`aia e masina , nu sa adorm pana ajung la 100km.h

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google