Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [QUOTE=vishuveve;970365]Duminica sper sa nu mai intervina nimic si vin si eu.
    App e cineva din Ploiesti care se pricepe sa faca un tun de bass? Am 2 difuzoare pt asa ceva de 25 de cm fiecare care stau degeaba.

[QUOTE]
    da ce nu poti sal faci singur
    exista calculatoare pentru incinte, materiale gasesti la orce magazin de bricolaj,
    daca vrei iti pot arat ce si cum
    la intilnire sau cumperi cutia gata facuta [gasesti pe okazii]
    pentru bass e recomandat sa folosesti un dingur difuzor , cu 2 e mai complicat, si vezi ca sunt de 8 ohmi ,treb sa ai amplificatorul tot de 8
    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• Sincer nu ma pricep la chestiile astea de electronica. O sa caut si pe okazii o incinta. App le-am avut puse pe niste incinte si pe o statie de casa de 4 ohmi si a mers ok. O sa le aduc maine la intalnire sa le vezi si sa-mi zici ce si cum. Pe masina am acum 4 boxe JBL de 4 ohm modelul asta
      http://www.caraudiomag.ro/424/1802 si cd-playerul

Comment

• Cum am ajuns acasa de la intalnire am intrat pe net sa caut amplificator. Nu prea am vazut foarte multe de 8 ohm, 90% dintre ele sunt de 4, 5% preturi nesimtite ( peste 1000lei). Ramane sa caut in restul de 5%.
        Am gasit un Amplificator Auto Cougar 4 Canale 2000w la 350lei si
        (C.500.2) AMPLIFICATOR AUTO COUGAR 2 CANALE la 150lei.
        Cum vi se par?
        Last edited by vishuveve; 29 May 2011, 18:47.

Comment

• Salut , baieti unde gasesc si eu un Adaptor pentru boxe ? Asa ceva asta , se gaseste prin Ploiesti asa ceva?

Comment

• Ai incercat la Densitron sau la cei din spatele Cinema Patria ?

Comment

• Am incercat si la Densitron si in spate la patria nu au , cred ca ma duc si la piese auto pe 23 aug sa vad daca au

Am fost si pe 23 aug .. nu au asa ceva , pacat
              Last edited by PeRuZzI; 31 May 2011, 11:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• schimb amplificator auto jbl 1x160w cu magnetofon kashtan sau daca are cineva de vanzare anuntati-ma si pe mine
                http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• Am nevoie de o parere , difuzoarele astea intra pe usa fata ? Ma gandesc sa nu aiba magnetu prea mare si sa nu incapa in locul ala.

Comment

• sunt de 13 cm...cred ca n-ar fi magnetu ala asa mare ca sa nu incapa

Comment

• Eu cred ca intra fara probleme. Eu am de 16,5 pe masina si au intrat pe oalele ei. Cred ca nu e magnetul ala asa mare la 13 cm ca sa nu intre

Comment

• Multumesc baieti.

Comment

• in caz ca e prea mare magnetu...ii faci niste inele dalea mdf
                          da sigur n-o sa fie nevoie

Comment

• Cine are sa imi dea si mie o bara fata de logan pt cateva zile .. ca mi-au zis cei de la vopsitorie ca dureaza vreo 3-4 zile sa imi revopseasca bara fata .. anybody ?

Comment

• pentru cei ce depasesc in localitate pe linie continua o dedicatie (se stie la cine la cine ma refer) :
                              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Cred ca la sli_waz nu ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google