Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mr.viberul View Post
    si eu te`am vazut colegu aveai casti in urechi

care stie unde gasesc si eu oglinzi de logan model nou si cam cat costa ????
    150 lei de pe forum
    fara linkuri externe

Comment

• vand nokia 5230 urgent
      Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
      Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
      Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• S-a deschis campionatul pe forum .. cine crede ca poate sa participe la vreo sectiune sa se inscrie aici : http://www.loganclub.ro/forum/campio...suri-f129.html !!!

Comment

• cn vrea sa se inscrie aici la campionatul de indemanare ! http://www.gtautoclub.ro/
          fara linkuri externe

Comment

• pana una-alta, L.C.Ploiesti a avut reprezentant la GLL tuning show de la Sibiu, din acest weekend. PiSSisica verde a castigat locul 1 la categoria BEST PAINT .
            Poze, la mine la my ride ....

Comment

• Le-am vazut deja Sorine .. oricum felicitari .. hai cu Best Level 3 Exterior !

Comment

• felicitari Sorin!!

Comment

• care stiti sau care va pricepeti sa`mi puna si mie parasolar in fata pe parbriz ???si cat ma costa ?
                  Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                  Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                  Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• salut,

inca o buba,cine se descurca sa schimbe un bec de far?Am o mica problema cu farul din stanga,merge pozitia si faza lunga,faza scurta pauza.Ce bec mi-ar trebui si unde recomandati sa merg ca sa mi-l schimbe?

Comment

• bec h4..gasesti la orice magazin de piese auto...daca se schimba la fel ca la ph1...ti'l schimb eu...salut

Comment

• am si eu o problema la prezoanele de la o janta...am vrut sa dau roata jos si am constatat ca, cheia de desfacut imi sare de pe surub..m´-am uitat si am vazut ca s-a tocit capatul prezonului si nu stiu ce sa fac...sa incerc cu alta cheie mai mica ca dimensiune sau sa cumpar alte prezoane?
                        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Noua achizitie....ce ziceti de ea
                          Attached Files

Comment

• sa o stapanesti sanatos
                            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Salut....Va intreb aici ca la intalniri nu stiu cand ajung....Stiti pe cineva sau un loc unde se vand inele adaptoare din MDF sau Pal pentru boxe??...as dori sa fie din PLoiesti ca poate scap mai ieftin....daca nu ultima mea solutie e sa comand din bucuresti
                              Multumesc!!

RazvanRAZ@ :sa stapanesti sanatos masina si multiii km fara probleme...

Comment

• mersi razvan

masina e din 2004 si are 86000de km...am dat pe ea 5000 d ron si e dieseil
                                Last edited by RazvanRAZ; 29 July 2011, 14:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google