Originally posted by MihaitzaMCV
View Post
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by razvan05 View Postm-am inscris si eu in concurs la categoria jante desi stiu ca nu prea am sanse. Asa ca orice vot ar fi binevenit. Multumesc !
si un vot pentru colegul nostru sorin pss:
cu scuzele de rigoare sa il votam si pe colegul mihaita . Merita voturile noastre
http://www.loganclub.ro/forum/campio...11-t35252.html
!
Comment
-
Sloganul L.C.B. este :cine e pe primul loc,cine e pe primul loc,Bucuresti,Bucuresti........Mishule,m-ai dezamagit si pe mine .
In rest,VA MULTUMESC pentru ca m-ati primit cu bratele deschise in L.C.P. .Sunt nevoit sa ma retrag,insa voi avea deosebita placere sa va vizitez cu orice ocazie se va ivi. MULTUMESC organizatorului Mihaita si co-organizatorului vostru. RAZVAN,vei ramane INTOTDEAUNA prietenul meu.
Cu stima,sorin_pss
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostMultumesc pt sustinere .. sper sa ma revansez fata de voi la un moment dat .. si mai ales de prietenul meu Razvan .. pe care a picat toata responsabilitatea !
O ultima rugaminte mai am .. sa sustineti membrii care participa la concurs : Je , Sorin PSS (chiar daca a renuntat ar fi frumos sa aiba mai multe voturi decat Matheo ) , Razvan 05 si DAdySinaia .. cu toate ca multi nu stiti , dar e de-al nostru .. si apropo .. sa multumim de asemenea membrilor prahoveni care au votat cu altii .. de exemplu Mishu ..
Comment
-
Misule fiecare voteaza ceea ce ii place.fiecare cu gusturile lui.dreptu la vot iti apartine.
Razvane ia spune cu calendaru ce se mai aude k pentru luna noiembrie candidez si eu.
knd iese pe piatza???
Si apropo eu spun sa facem cu Mihaita ceea ce a facut Basescu cu Boc si la primul mandat si la al doilea si la al treilea si asa mai departe pana logan club nu mai are membrii
Bafta baietii
VIATA ARE PRIORITATENiciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!
Comment
-
este posibil sa iau ban cat de curand din cauza unor neintelegeri cu anumiti moderatori pe care ii deranjeaza ideile mele si faptul ca sustin lucrurile in care cred. deocamdata am fost amenintat cu "flame" ce o fi aia... nu am gasit inca regulamentul forumului. dar sa stiti ca si daca voi fi banat veti ramane in sufetul meu. dar sper sa nu se ajunga pana acolo.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment