Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
    Eu particip la level 2 exterior si astept sa ma votati aici : http://www.loganclub.ro/forum/campio...-t35252p2.html .
    Multumesc !
    gata :p esti in top , succes
    fara linkuri externe

Comment

• woa,wazu si-a tras jante ?

Comment

• e waz de competitie , fuge spaima, ne-a dat shi pe noi o tura )
        fara linkuri externe

Comment

• e "da curse" varule

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
            up !!!!!!!
            !

Comment

• Sloganul L.C.B. este :cine e pe primul loc,cine e pe primul loc,Bucuresti,Bucuresti........Mishule,m-ai dezamagit si pe mine .
              In rest,VA MULTUMESC pentru ca m-ati primit cu bratele deschise in L.C.P. .Sunt nevoit sa ma retrag,insa voi avea deosebita placere sa va vizitez cu orice ocazie se va ivi. MULTUMESC organizatorului Mihaita si co-organizatorului vostru. RAZVAN,vei ramane INTOTDEAUNA prietenul meu.
              Cu stima,sorin_pss

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                Multumesc pt sustinere .. sper sa ma revansez fata de voi la un moment dat .. si mai ales de prietenul meu Razvan .. pe care a picat toata responsabilitatea !
                O ultima rugaminte mai am .. sa sustineti membrii care participa la concurs : Je , Sorin PSS (chiar daca a renuntat ar fi frumos sa aiba mai multe voturi decat Matheo ) , Razvan 05 si DAdySinaia .. cu toate ca multi nu stiti , dar e de-al nostru .. si apropo .. sa multumim de asemenea membrilor prahoveni care au votat cu altii .. de exemplu Mishu ..
                ia stai asa care e problema ca am votat eu cu altcineva ?

Comment

• s-a referit doar la faptul ca trebuia sa ne sprijinim colegii. nu-i nicio suparare
                  Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• In primult rand,lasa ca nu stateau intr-un vot
                    Si in al doilea rand,votez ce-mi place mie !

Comment

• Misule fiecare voteaza ceea ce ii place.fiecare cu gusturile lui.dreptu la vot iti apartine.

Razvane ia spune cu calendaru ce se mai aude k pentru luna noiembrie candidez si eu.
                      knd iese pe piatza???

Si apropo eu spun sa facem cu Mihaita ceea ce a facut Basescu cu Boc si la primul mandat si la al doilea si la al treilea si asa mai departe pana logan club nu mai are membrii
                      Bafta baietii
                      VIATA ARE PRIORITATE
                      Last edited by adytza_dragon; 8 August 2011, 12:27. Reason: Automerged Doublepost
                      Niciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Comment

• Parerea mea ca 90% din voturi sunt pe prietenii .. si DA .. era frumos ca toti membrii prahoveni sa ne sustinem intre noi ..

Comment

• daca a deranjat atat de mult votu` meu ma poti scoate de la prahoveni ca sa nu incurc

Comment

• mishule nu-i vorba de excludere din club. doar ca se tine foarte mult cont de prietenii cum spune si mihaita. multi au votat doar ce il cunosteau pe posesor nu ca si credeau in ceea ce spuneau. dar asta-i viata

Comment

• eu ii cunosc personal si pe sorin si pe marius ( matheo ) si imi plac foarte mult amandoua. dar cum imi place foarte mult stilu clean am ales masina lui matheo probabil trebuia sa raman neutru

Comment

• este posibil sa iau ban cat de curand din cauza unor neintelegeri cu anumiti moderatori pe care ii deranjeaza ideile mele si faptul ca sustin lucrurile in care cred. deocamdata am fost amenintat cu "flame" ce o fi aia... nu am gasit inca regulamentul forumului. dar sa stiti ca si daca voi fi banat veti ramane in sufetul meu. dar sper sa nu se ajunga pana acolo.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google