Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu iti mai face procese de constiinta. sorin a pierdut inca de cand a plecat din LC Bucuresti. acum a plecat si din LC Ploiesti si cat de curand va pleca si de pe forum. pentru ca se pare ca "bisericutele" formate hotarasc din umbra ce si cand se va intampla
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Daca ar mai fi existat Caragiale ,sa`r fi amuzat putin stituatia se aseamana cu cea a cetateanului turmentat (debusolat) asa ca ``EU cu cine votez???``sau mai degraba spus ce trebuie sa votez si unde??
      TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge

Comment

• Daia se ajunge unde se ajunge ... ca masinile praf sa fie in top pentru ca se voteaza pe prietenie. Fiecare sa voteze ce ii place ...
        fara linkuri externe

Comment

• Te sparg Zycule
          Sincer stiu ca o buna parte din voturi le am pe "prietenii" .. dar asa se merge .. daca era sa fie un concurs obiectiv atunci se aducea juriu din afara .. de meserie .. dar asa .. castiga cine e mai popular si mai cunoscut .. si d-asta ma oftic ca anumite personaje a votat cu altii .. dar o sa discutam fata in fata cu prietenul mishu .. asta daca mai da pe la sala ..

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
            Te sparg Zycule
            Sincer stiu ca o buna parte din voturi le am pe "prietenii" .. dar asa se merge .. daca era sa fie un concurs obiectiv atunci se aducea juriu din afara .. de meserie .. dar asa .. castiga cine e mai popular si mai cunoscut .. si d-asta ma oftic ca anumite personaje a votat cu altii .. dar o sa discutam fata in fata cu prietenul mishu .. asta daca mai da pe la sala ..
            Eu te-am votat pe tine shi pe SGM atat ... dar fiecare e liber sa voteze ce ii place . Sa intrii pe mes sa vb ce avem de vb )
            fara linkuri externe

Comment

Te sparg Zycule

din moment ce mi-ai zis pe mess ( stii tu ce ) nu-mi permit sa mai vin la sala

Comment

• cine ma ajuta si pe mine cu un kit pe bara spate...este putin zgariata si luata vopseaua...as vrea ceva clean...sa nu se mai vada dungile acelea....ma poate ajuta cineva?
                sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Da .. la Bucale Bogdane ..

Comment

• Ti-am zis ca nu vorbesc cu copii .. si nu vreau sa te vad in ochii mei .. in special in lista mea de mess .. oricum dupa ce castig nu o sa mai am intereseze de tine .. dar ma frustreaza niste chestii .. la unele persoane nu exista spiritul asta de echipa .. si mie nu-mi plac genul asta de oameni !

Asta a fost ultimul post off-topic aici .. restul se discuta pe cafenea sau pe privat !!!

Comment

• Originally posted by Zycu View Post
                      Daia se ajunge unde se ajunge ... ca masinile praf sa fie in top pentru ca se voteaza pe prietenie. Fiecare sa voteze ce ii place ...
                      Ai uitat mah ca la 4 tuning m-a batut mama cand a vazut factura la telefon la cate sms-uri am dat ca sa castigi cupa de popularitate si era 1,05 euro pe sms parca, deci nu mai fi rau cu restu ca asa e la noi acilisha in romania.

Comment

• Originally posted by ALEX_BZN View Post
                        Ai uitat mah ca la 4 tuning m-a batut mama cand a vazut factura la telefon la cate sms-uri am dat ca sa castigi cupa de popularitate si era 1,05 euro pe sms parca, deci nu mai fi rau cu restu ca asa e la noi acilisha in romania.
                        da mah datorita tie am castigat ....
                        fara linkuri externe

Comment

• aduo la mine co facem
                          vopsitorie preturi bune

Comment

Ti-am zis ca nu vorbesc cu copii .. si nu vreau sa te vad in ochii mei .. in special in lista mea de mess .. oricum dupa ce castig nu o sa mai am intereseze de tine .. dar ma frustreaza niste chestii .. la unele persoane nu exista spiritul asta de echipa .. si mie nu-mi plac genul asta de oameni !

Asta a fost ultimul post off-topic aici .. restul se discuta pe cafenea sau pe privat !!!

Nu te obliga nimeni sa vorbesti cu copii,stai linistit
                            Inca odata ,am votat ce-mi place daca nu ti-a picat bine ,problema ta

Comment

• Ce faci tu se cheama flame .. la urmatorul post iti iei cartonas .

Comment

• Distractie palacuta si vreme frumoasa
                                Niciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google