nu iti mai face procese de constiinta. sorin a pierdut inca de cand a plecat din LC Bucuresti. acum a plecat si din LC Ploiesti si cat de curand va pleca si de pe forum. pentru ca se pare ca "bisericutele" formate hotarasc din umbra ce si cand se va intampla
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Te sparg Zycule
Sincer stiu ca o buna parte din voturi le am pe "prietenii" .. dar asa se merge .. daca era sa fie un concurs obiectiv atunci se aducea juriu din afara .. de meserie .. dar asa .. castiga cine e mai popular si mai cunoscut .. si d-asta ma oftic ca anumite personaje a votat cu altii .. dar o sa discutam fata in fata cu prietenul mishu .. asta daca mai da pe la sala ..
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostTe sparg Zycule
Sincer stiu ca o buna parte din voturi le am pe "prietenii" .. dar asa se merge .. daca era sa fie un concurs obiectiv atunci se aducea juriu din afara .. de meserie .. dar asa .. castiga cine e mai popular si mai cunoscut .. si d-asta ma oftic ca anumite personaje a votat cu altii .. dar o sa discutam fata in fata cu prietenul mishu .. asta daca mai da pe la sala ..fara linkuri externe
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostTe sparg Zycule
Sincer stiu ca o buna parte din voturi le am pe "prietenii" .. dar asa se merge .. daca era sa fie un concurs obiectiv atunci se aducea juriu din afara .. de meserie .. dar asa .. castiga cine e mai popular si mai cunoscut .. si d-asta ma oftic ca anumite personaje a votat cu altii .. dar o sa discutam fata in fata cu prietenul mishu .. asta daca mai da pe la sala ..
din moment ce mi-ai zis pe mess ( stii tu ce ) nu-mi permit sa mai vin la sala
Comment
-
Ti-am zis ca nu vorbesc cu copii .. si nu vreau sa te vad in ochii mei .. in special in lista mea de mess .. oricum dupa ce castig nu o sa mai am intereseze de tine .. dar ma frustreaza niste chestii .. la unele persoane nu exista spiritul asta de echipa .. si mie nu-mi plac genul asta de oameni !
Asta a fost ultimul post off-topic aici .. restul se discuta pe cafenea sau pe privat !!!
Comment
-
Originally posted by Zycu View PostDaia se ajunge unde se ajunge ... ca masinile praf sa fie in top pentru ca se voteaza pe prietenie. Fiecare sa voteze ce ii place ...
Comment
-
Originally posted by ALEX_BZN View PostAi uitat mah ca la 4 tuning m-a batut mama cand a vazut factura la telefon la cate sms-uri am dat ca sa castigi cupa de popularitate si era 1,05 euro pe sms parca, deci nu mai fi rau cu restu ca asa e la noi acilisha in romania.fara linkuri externe
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostTi-am zis ca nu vorbesc cu copii .. si nu vreau sa te vad in ochii mei .. in special in lista mea de mess .. oricum dupa ce castig nu o sa mai am intereseze de tine .. dar ma frustreaza niste chestii .. la unele persoane nu exista spiritul asta de echipa .. si mie nu-mi plac genul asta de oameni !
Asta a fost ultimul post off-topic aici .. restul se discuta pe cafenea sau pe privat !!!
Nu te obliga nimeni sa vorbesti cu copii,stai linistit
Inca odata ,am votat ce-mi place daca nu ti-a picat bine ,problema ta
Comment
Comment