Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mishu a luat-o razna .. inca nu intelege multe de la viata .. mentalitatea de grup .. e copil .
    Deci ce zic eu nu e o gluma .. oricine doreste sa fie organizator si crede ca poate sa aduca un suflu nou si sa faca treaba buna sa se inscrie .
    Eu unul il propun pe Razvan .. cred ca ar face treaba buna .. dar sunteti multi si fiecare aveti parerile voastre si sansele voastre sa deveniti organizatori !

Comment

• eu unul nu vreau sa fiu organizator , daca tu nu mai vrei sa fii , votul meu o sa se duca la razvan .
      Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
      Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
      Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• cu ce am luat-o razna mihai ? ca nu am votat cu noi ? astea te-a suparat pe tine
        infine eu am mi-am exprimat parerea...doar atat,nimic mai mult.

Comment

• Nu Mishule .. ma refeream la mentalitatea de grup in felul urmator : cum nu am mai venit eu pe la intalniri , nu a mai venit nici nu stiu care .. altu` s-a suparat ca de ce nu am mai venit eu .. si tot asa .. d-asta intotdeauna in viata cineva trebuie sa-si asume niste responsabilitati pt o comunitate .. pt grup .. dar astea o sa le inveti cand o sa mai cresti ..
          Oricum stai linistit ca nu ma agit eu cu tine .. nu sunt chiar atat de dusmanos .. in momentul actual nici nu-mi pasa de tine ..

Comment

• pai poate nu toata lumea poate ajunge la intalniri...si daca te referi la mine ca nu prea vin...eu chiar nu pot sa fiu prezent de fiecare data
            o sa incerc pe viitor sa ajung si eu la cat mai multe intalniri,asta daca nu e vreo problema

Comment

• Din partea mea nu e nici un fel de problema .. eu in continuare o sa vin la intalniri , dar cand o sa-mi permita timpul .

Comment

• pai asta vad ca e problema...( nu fac referire la tine ) cum nu vine cineva..."e tras la raspundere" ca de ce n-a venit sau de ce sunt putini la intalniri... Poate nu de fiecare data se poate ajunge la intalnire din diferite motive pe care persoana respectiva nu e obligata sa le spuna..
                O sa incerc sa vorbesc si eu cu cativa de la mine din oras...poate vom mari numaru de membrii,cine stie

Comment

• Problema nu e asta .. eu in ultimul timp am fost foarte ocupat si cu munca si chestiile mele personale care mi-au ocupat foarte mult timp .. dar cum am lasat-o un pic mai moale cu mesaje .. mass`uri .. nu am mai venit (ca n-am putut) la intalniri , deja au aparut nemultumiti .. pt nemultumiti le ofer aceasta oportunitate de schimbare .. sa vedem daca o sa fie mai bine .. si poate chiar o sa fie mai bine .. eu unul atat am putut .. am facut ce-am considerat mai bine .. am incercat ca toata lumea sa se inteleaga .. ca pana acum nimeni nu s-a certat cu nimeni (in afara de mine cu Marian , dar dupa cum stiti ne-am impacat) . Cam atat .. nimeni nu e vinovat pt ce se intampla .. dar trebuie o schimbare !

Comment

• eu n-am contestat niciodata treaba asta...cu venitu la intalniri... nu e un loc de munca,e o pasiune....daca nu e timp de ea si sunt alte lucruri mai importante de rezolvat,bineinteles ca se poate lasa pasiunea la o parte pana se vor rezolva si apoi revii la pasiune..in functie de timp,asta cred eu

Comment

• baieti ma bag eu ca organizator pt ca ma stie lumea si sunt bun chiar vroiam cone vre sa ma aprobe
                      vopsitorie preturi bune

Comment

• dupa cum am mai zis , votul meu se duce catre Razvan
                        Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                        Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                        Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• Inscrierile pt organizator vor tine o saptamana .. adica pana pe data de 1 septembrie !
                          Pana atunci propuneti sau inscrieti-va !

Comment

• eu ma inscriu
                            vopsitorie preturi bune

Comment

• Bun .. avem un candidat inscris :
                              1.Sli_waz
                              2.Razvan05 ???
                              3. .....

Comment

• sper sa nu dezamagesc si sa pot reprezenta clubul colo unde este nevoie.
                                ma inscriu si eu.
                                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google