baieti...pentru deschidere portbagaj din telecomanda la modelul cu buton pe capota...ce piese imi trebuiesc, aveti idee?.....
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by adytza_dragon View Postma bag si eu pt ajutor Co-organizator (adjunct) bafta pentru cei care candideaza si pun suflet in ceea ce fac
am si o intrbare unde se voteaza ????
In primul rand daca vrei sa fii co eu iti recomand o mult mai mare activitate pe forum ca sa ajungi sa fii cunoscut de toti membrii si sa cunosti tot forumul , in momentul cand esti intrebat de o problema sa stii sa o rezolvi !
Maine dam drumul la poll !!!!
Comment
-
bodo iti trebuie
1 acutator 20 ron pe 23 august
2 doua telescoape de 100 N
3 2 cabluri 5-6 metri le gasesti in omnia
4 trebuie activat din soft
Ok . Nici o problema . Eu cand intru pe forum incerc sa imi rezolv problemele legate de golanul meu ( nu imi place sa ma bag in seama aiurea) , Dar daca stiu , pot sa ajut . Daca nu , nu stiu .
si un vot de la mine pentru RazvanNiciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!
Comment
-
Pai daca vrei sa fii co-organizator inseamna sa devii un fel de moderator , iar ca sa devii moderator trebuie sa fii un exemplu ptr restul membrilor .. iar ca sa fii un exemplu trebuie sa cunosti forumul foarte bine .. sa participi la intalniri regionale sau nationale in numele regionii care o reprezinti .. eu nu cred ca e asa usor .. dar daca esti hotarat poate cine o sa devina organizator o sa iti dea functia care o doresti
Comment
-
Originally posted by adytza_dragon View Postbodo iti trebuie
1 acutator 20 ron pe 23 august
2 doua telescoape de 100 N
3 2 cabluri 5-6 metri le gasesti in omnia
4 trebuie activat din soft
Ok . Nici o problema . Eu cand intru pe forum incerc sa imi rezolv problemele legate de golanul meu ( nu imi place sa ma bag in seama aiurea) , Dar daca stiu , pot sa ajut . Daca nu , nu stiu .
si un vot de la mine pentru Razvan
Multumesc pentru raspuns....o sa incerc sa caut piesele probabil saptamana viitoare.sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
sunt foarte deacord cu tine dar eu am spus-o in spirit de gluma
ce-s cu literele alea rosii mai corectat ???
Dap greseli de ortografie
Daca 23 % dintre Romani ar vb gramatical nu am mai vedea atatea balbe la tv Cronica CarcotasilorNiciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!
Comment
Comment