Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ofera si montat gratuit vreun distribuitor de cauciucuri de iarna, din acelea cu pret bun?

Comment

• Din cate stiu da .. dar echilibratul e separat ..

Comment

• Supape Retur

stie careva daca gasesc supape retur prin ploiesti sau prin zona? si cam la ce pret ar fi?

Comment

• am fost la cel vis-a-vis de Petromul de la iesirea spre Buzau, am gasit la 100lei/buc montajul gratis echilibratul 10 lei roata de tabla,am gasit unele kleber de iarna si unele all season vredestein quatrac 3 destul de bune sunt in dubii cu cele all season,ma gandesc daca le iau sau nu(sunt rezervate pana miercuri).

Comment

• sa nu ai probleme cu all season. s-ar putea ca garcea daca nu vede scris winter sau fulgul de zapada sa te friga !

jante de tabla logan la metro 165/buc
            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• mergi pe 23 si intreaba la cei specializati Dacia.sunt sigur ca vei gasi rezolvare la problea ta.

Comment

• salut nu trebuia sa deschis thread pt asta trebuia sa treci la cafenea gasesti la un mester bun in bereasca se muta posturile la cafenea
                vopsitorie preturi bune

Comment

• Din cate au zs la televizor , trebuie sa ai cauciucuri de iarna SAU all seasons .. deci cu all seasons nu ar trebui sa ai probleme .

Comment

• asa stiu si eu ca trebuie sa fie inscriptionate m+s si astea au si inscriptia asta si au si fulg,soare si ploaie,dar cred ca dau o fuga si la padania sa vad ce au si pe acolo

Comment

• Concurs : Best Logan

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
                        Subscriu .. participati la votare va rog !

Comment

• Alegere Fotograf Oficial

am deschis o noua discutie avand in vedere alegerea fotografului la ploiesti .Deci care este cel mai talentat si interesat sa se treaca pe lista .
                          1......
                          2...............
                          3...............
                          4................
                          5.................
                          6.....................
                          vopsitorie preturi bune

Comment

• domnu' WAZ sincer as veni eu sa fac poze poze dar nu prea am timp dar cred ca cel mai indicat om ptr aceasta functie esti TU(asta daca nu e vreo problema ca detii doua functii in acest club)
                            chiar daca rastorni putin masinile in pozele tale cred ca ar fi cele mai reusite
                            si app felicitari ptr noua functie
                            http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• maxx si masina sa
                              Attached Files

Comment

• o zic sa facem un joc care strange mai multe numere si sa pune pe un topic
                                vopsitorie preturi bune

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google