Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stie cineva unde pot sa imi tai si eu arcurile .. ca as vrea sa o dau ceva mai jos ..

Comment

• adu le ca le taiem o spira
      sau incearca la marian
      vopsitorie preturi bune

Comment

• M-am razgandit .. la primavara o las jos ... si sper sa-i pun si o suspensie reglabila :d

Comment

• care iese in seara asta la rondu 2
          vopsitorie preturi bune

Comment

• care se inscrie ? nimeni ?
            Last edited by MihaitzaMCV; 21 September 2011, 13:46. Reason: Foloseste punctuatie corespunzatoare !
            vopsitorie preturi bune

Comment

• Originally posted by PeRuZzI View Post
              Baieti am si eu o problema, am fost azi pana la Busteni, de la iesire din Breaza am mers bara la bara pana la Comarnic si apoi la intrare in Sinaia iar bara la bara, in total am facut din Ploiesti vre-o 4 ore pana la Busteni. Acum cand plec de pe loc imi trepideaza masina, ma gandesc la discul de ambreaj dar daca se ducea de tot nu mai prindeam viteza.. ce poate fi ?
              Sorry pt mesajul asta pe care trebuia sa-l dau mai demult dar acum am gasit problema trepidatiilor puternice de la plecarea de pe loc in special in ambuteiaje. Am fost azi la schimbul placutelor de frana si al uleiului si am gasit problema : bieleta inferioara preluare cuplu. Asta e un tampon din cauciuc care preia socurile dintre motor si caroserie. Ea are 3 picioruse, din cate am vazut, si unul din ele era rupt.
              Pentru cine are probleme sper ca am fost de ajutor.

Comment

• care detine un pistol de aer cald pt inprumut
                vopsitorie preturi bune

Comment

• Membrii noi care nu au apartennenta la grupul prahovean sunt rugati sa intre pe linkul urmator si sa se inscrie in grupul ploiestean . Va Multumesc !

Comment

• Aroganta maxima in seara asta pe soseaua vestului))))...Zicu, Mihaitza...adica sotia,si eu in spate...toti 3 in coloana;))

Comment

• Mihaitza era cu Zycu .. si fetele solo )

Comment

• Eu cred ca va urmareau fetele...ca s vada pe unde umblati....))))

Comment

• Ti-ai modificat numele userului domnu` Razvan-005 ? )

Comment

• speram sa scap neobservat )
                            aveam numere personalizate facute cu RAZVAN-005. cand ma hotarasem sa fac si cu razvan05 nu s-a mai putut. asa ca am gasit o cale de compromis
                            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• eeeeeeeeeee e bn asa domnu!!!!
                              vopsitorie preturi bune

Comment

• Niste melodii cu prietenul meu MefX .. Enjoy !
                                http://www.youtube.com/watch?v=AsUo9...ayer_embedded#!
                                Abonează-te la canalul de YouTube Okapi Sound:http://bit.ly/subscribe-okapi-soundAlbumul „Maxim, Am Spus!!!" poate fi cumpărat în format fizic din Okapi Soun...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google