idee sa facem niste stegulete cu logan club ploiesti fiecare membru va da banipt acest stegulet bn care doreste aceste stegulete vor fi purtate la intalniri nationala regionale si prin oras si sa schimbam scrisu cu www.logan club .ro il rugam pe misu sa se ocupe cu acest lucru
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Fii mai exact .. cum sa schimbi "scrisu cu www.logan club .ro" ?
Iar de stegulete te-ai interesat macar inainte ? Ca din cate stiu eu trebuiesc cumparate 20 si ceva minim .. ca sa ti le faca unde si-au facut si ceilalti .. si ma refer la personalizarea cu Ploiesti . Si in al doilea rand care e pretul ? Si in al treilea rand care da bani ? )
Comment
-
La Boldesti la Padania .. cum treci podul de la Blejoi .. treci de 2 curbe .. apoi se face o linie dreapta si aproape de sfarsitul liniei drepte se vede o vulcanizare care are mai multe chestii pe acolo ..
Sau la Baicoi .. cum intri de la paralela .. mergi pana treci de niste blocuri panarama pe stanga .. apoi la vreo 50 m e o strada pe stanga si se vad multe masini acolo tot timpul ..
Sau la Merei .. daca vrei direct de la sursa .. e cel mai imens depozit de anvelope care l-am vazut ..
Comment
-
-
te-ai interesat don` waz de fanioane ?
iti dau o mana de ajutor. m-am interesat eu
pe PM primesti un link cu o firma care se ocupa cu asa ceva. restul depinde de tineLast edited by RAZVAN-005; 29 September 2011, 23:43.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Comment