Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca bate Petrolul pe Dinamo nu ma mai tund 6 luni ..

Comment

• n-ai tupeu ))

Comment

• In cazul asta HAI PETROLUL!!!!!! )

Comment

• Vreti sa ma vedeti roacker

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
            Daca bate Petrolul pe Dinamo nu ma mai tund 6 luni ..
            Hai lasa-ma cu astea, never ever Petrolul nu mai bate pe nimeni , are echipa saracuta, de liga 2, crede-ma, nu joaca nimic, toate echipele cu care joaca ii domina drastic.
            Caine Rosu pana la moarte si dincolo de ea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
              Vreti sa ma vedeti roacker
              Partidu te vrea tuns

Comment

• Cei de la Bucuresti au facut un asa zic "joc" ... cei mai in varsta poate isi amintesc de el .. Se strang un anumit numar de persoane - in special persoane de incredere care vin la intalniri des ... la fiecare saptamani fiecare pune o anumita suma de bani .. si din in 2 saptamani se trage la sorti suma stransa (o suma fixa de fiecare data) .. daca am fi 10 , fiecaruia i-ar veni randul undeva la 2 luni jumate .. ce ziceti de propunerea asta ?
                Si suma cu care sa participe fiecare eu propun sa fie de 50 sau 100 de lei .

Comment

• aruncati o privire aici:

Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• waz...unde te duceai asa de dimineata???team vazut pe la mine prin pucheni:P

stie cineva unde gasesc si eu un rotor de alternator de 78A????.....ca pe mine ma lasat alternatoru...timp de o saptamana am mers pe baterie.....

Comment

• deci a fost alternatorul asa cum am banuit eu.
                      nou nu stiu daca gasesti la un pret rezonabil. incearca la dezmembrari sau ia legatura cu baietii de forum care se ocupa cu astfel de piese.

fa-i pentru inceput o intrebare lui soran sau lui dsign aici :

Comment

• vezi ca la gara de nord e un parc de dezmembrari si au un logan diesel,la motor avea tot pe el acum vro 2 sapt cand am fost eu,bafta!

Comment

• o sa ma duc maine sa ma uit si pe la dancor...sa pun si preturile sa vad cam la ce bani le dau astia...stiu ca sa facut dezmembrari si pe la chitorani sau valea.

Comment

• la dancor nu prea cred sa gasesti pentru ca acolo de cate ori am fost nu am vazut niciun logan avariat

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
                              la dancor nu prea cred sa gasesti pentru ca acolo de cate ori am fost nu am vazut niciun logan avariat

ma gandesc si sa iau dupa un renault clio sau megan...ca practic sunt acelasi motoare...acu sa vad....

Comment

• Multumim pentru vizita la petrecere Mihaita, si mi-a facut placere ca am stat de vorba

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google