Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se continua campania. orice ajutor cat de mic este binevenit
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• directorii,va pricepeti vreunu la chimie sau vreo carte ceva si voi pe acasa in legatura cu IZOPROPILBENZEN si BUTIL ALDEHIDA ???

Comment

• vrei sa bagi in masina baga acetona
        vopsitorie preturi bune

Comment

• vreau sa intru in licenta

Comment

• deja din ce am citit si eu ..cel putin din mesajele ce mi au parvenit pana acum..se pare ca s au mai alaturat alte cateva companii si pe langa suma deja mentionata de razvan sau mai strans inca vre o 20000..si de la o zii la alta..se mai alatura alte si alte persoane..atat fizice cat si juridice..oricum..ideea este ca acestea sa observe ca exista..solidaritate..si implicit..vointa..intr o maniera ..oarecum avantgardista..!? in trend cu ..noile..cerinte"..care sa motiveze" cumva..implicarea..si no`..nimic nu e for free..publicitatea gratuita..!? taxele deduse..si lista continua.. cei care intr adevar fac..ceva pt sufletul lor..au si vor ramane anonimi.. insa precum zicea si razvan..fiecare gest conteaza. si nu e un capat de tara..pana la urma..e o simpla..alegere..!? nu va obliga nimeni..cine poate..doreste..o face..cine nu nu. simplu!..
            2) mare dreptate ai mihaita..la noi nu prea se ..aplica..din pacate..
            3) dreamer..mai precis ce ai nevoie? un subiect anume? poti sa formulezi ..mai precis..si mai la obiect"..tema..pe care ai vrea sa ..iti faci proiectul de licenta?..poate am ceva prin tolba..;).!?
            SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
              nu te costa absolut nimic un like. nu dadeai de la tine din buzunar respectivul euro. eu si cu neo am fost acolo si am vazut dezastrul si o mica parte din ce lipsuri indura respectiva comunitate... si am mai vazut si camioanele militare ca se duceau cu ajutoare inclusiv o bucatarie de campanie.
              si da campania respectiva a fost finalizata. respectivii bani s-au strans si au plecat in contul asezamantului. iti spun asta din surse de la fata locului.
              daca esti sceptic iti dau numarul de telefon personal al parintelui tanase (cel ce are in grija cei peste 300 de copii) si ti se va confirma ca nu a fost o cacialma campania pusa pe roate de cele trei companii (de fapt ce inseamna 10.000. euro din bugetul vodafone, volskbanc si gsk? o picatura intr-un ocean)
              mai lasa-ma cu taica preotul, sunt deja multe chestii dubioase cu privire la asezamanatul de la Valea plopului, de unde provin banii, se spala bani acolo, nu imi spune nimic asta cu ajutorarea, cum le-a ridicat prima oara, sa le ridice si acum.
              Nu cred in banii iesiti din piatra seaca, atata tot.
              Last edited by Spicer; 18 December 2011, 21:03.

Comment

• Spicer are dreptate .. am avut clienti din zona aia de acolo numai oameni influenti .. care mi-au povestit niste lucruri incredibile despre preot si despre asezarea lor .. si ai cui sunt copiii aia abandonati .. si cine vine sa nasca acolo ..

Comment

• mai bn judecti-va pe voi ce faceti decat pe domnul preot ce a facut e cel mai bn
                  vopsitorie preturi bune

Comment

• Liviule nu vorbi lucruri de care nu ai habar .. o fi facut si lucruri bune .. dar ce se intampla acolo si cine finanteaza locatia aia habar nu ai . Eu unul am legaturi cu primarii din zona aia .. cu preotii din zona .. cu toata lumea buna .. daca unul iti zice un lucru poate nu il crezi .. dar cand zic toti acelasi lucru ..
                    Eu unul nu vorbesc ca prostu` .. eu am informatiile mele .. daca tu stii mai bine ca mine ce se intampla acolo iti dau dreptul sa imi dai replica .. daca nu taci din gura !
                    Last edited by MihaitzaMCV; 19 December 2011, 10:21.

Comment

• [QUOTE=sli_waz;1136062]mai bn judecti-va pe voi ce faceti decat pe domnul preot ce a facut e cel mai bn[/QU

waz nu am nimic cu tine , dar mai bine nu te mai bagi in discutii care nu te privesc !!!!
                      Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                      Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                      Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• oricum..ca peste tot..vorba ceea..te faci frate si cu dracu`..d-zeu sa ma ierte..cat sa treci prutul cel mare..aia e.. nimic nou in tara asta..
                        ca e sau ca nu e..ce sa mai ..pana la urma..o faci ca simti..si ca in sufletul tau crezi?! daca pot sa zic asa..ca ai facut un bine..pana la urma..ca e sau ca nu e..ca o fii sau nu..ca ajung sau nu banii aia..aia e.. cumva adevarul e pe la mijloc..fiecare cum isi asterne asa si doarme.. cumva cand parasim taramul" asta..nu caram cu noi..toate cele lumesti..ca tot venii vorba de cele ..sfinte"..asa ca ..daca bagajul atarna..no`..restul se prezuma. precum zicea si razvan..e la latititudinea fiecaruia..sa isi exprime implicit sa vada..ce si cum..aia e alta poveste.
                        SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Multumesc mult Bidepa..si ma bucur sa vaz` ca ai revenit pe mealeagurile de bastina..!! sa speram ca ..nu o sa fie doar de scurt augur?!
                          Profit si eu de scurtul moment avut la dispozitie..cat sa va urez Sarbatori Fericite..multa sanatate si tot ce va doriti..!! Pentru cine se simte..si se stie..bineinteles..cine sufera"..sau vorba vine..cauta intelesuri ascunse..nottice: nu exista any!!
                          Sper ..in caz ca totusi va exista vre un event in..imediata apropiere..de a lungul ..sau dupa seria de evenimente..gen ce o sa survina pe intervalul imediat urmator..sa ajung..insa nu promit..
                          Din pacate..sunt on call..si in perioada..asta..caci ..no`..cand nu ti permite viata sa zici pas`..tre` sa sari mai mereu..ca ninge sau ca ploua..si go planet..te miri unde.....oricum irelevant..!!
                          Aveti grija de voi..si party on..same styla`..si in anu` care vine!!
                          Numai de bine..si drumuri usoare!!
                          P.S.: Poate mai vine dracului odata si zapada aia..ca zici ca suntem deja in ianuarie si nu dam inca seama!! creste grau` peste noi..de 2 m in curand!!)
                          SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Sarbatori Fericite...multa sanatate si tot ce va doriti... Un An Nou Fericit si plin de impliniri,realizari si multa sanatate k e mai buna decat toate
                            Niciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Comment

• va doresc un Craciun fericit si un an nou plin de impliniri! sa auzim de bine!

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                                Liviule nu vorbi lucruri de care nu ai habar .. o fi facut si lucruri bune .. dar ce se intampla acolo si cine finanteaza locatia aia habar nu ai . Eu unul am legaturi cu primarii din zona aia .. cu preotii din zona .. cu toata lumea buna .. daca unul iti zice un lucru poate nu il crezi .. dar cand zic toti acelasi lucru ..
                                Eu unul nu vorbesc ca prostu` .. eu am informatiile mele .. daca tu stii mai bine ca mine ce se intampla acolo iti dau dreptul sa imi dai replica .. daca nu taci din gura !
                                Ia zii tu, nu exista un moment mai bun pt donatii decat asta de sfarsit de an si sarbatori de iarna, cum de a luat foc in acest an de criza, si mai ales cum s-a intamplat exact in momentul optim pentru donatii ?

Si cum de a ars tocmai depozitul de alimente ?????????????????????????????????
                                Last edited by Spicer; 23 December 2011, 22:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google