Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La multi ani 2012 !!! Sa ne revedem sanatosi !
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Bun venit in noul an sa fiti sanatos si anul acesta sa ne aduca multa sanatate sa fim mai buni sa incercam sa nu ne mai domine banul si sa ne indreptam spre crdinta .
      Iar la club sa nu mai facem deosebire intre unul si altu sa ne ajutam sa fim ajutati si sa nu ramanem datori sa nu ne injuram sa nu ne laudam si sa nu ne deosebim unul de altu sper sa intelegeti mesajul !!!!!!!!!!!!
      vopsitorie preturi bune

Comment

• LA MULTI ANI!!!! tuturor LOGAN-istilor din Prahova.....si nu numai.

Comment

• am si eu o intrebare. in ploiesti se ionizeaza geamuri?daca stie cineva, sa imi zica unde si la ce pret.Multumesc.

Comment

• din cate stiu eu nu gasesti asa ceva pe la ploiesti. cel mai aproape de care am auzit ar fi pe la pitesti

Comment

• asa am auzit si eu...dar poate altii au informatii valoroase ) ca cica e mai bine sa ionizezi decat folie..dar parerile sunt impartite

Comment

• mai bine pui folie arata mai ok decat oglinda aia dar fiecare cu gusturile lui,doar la pitesti se face acolo a facut un prieten acum 1 an sau 2 nu mai tin minte exact.

Comment

• pentru pitesti poti sa iei legatura cu mr.viberul. el a fost mai recent acolo si au iesit bine

Comment

• Salutare,

Revin dupa o puaza lunga,vad ca s-au schimbat multe pe aici.sper sa ajung duminica si eu.
                    Am nevoie de ajutor,stie careva un service bun(sa lucreze rapid si cu seriozitate)?
                    trebuie sa schimb parbrizul si sa vopssc masina.Totul ar intra pe casco(asirom-full casco).
                    Am nevoie de un raspuns pana maine cel tarziu,vreau maine deja sa sun pt programare.

Comment

• poti alege orice numai la poliserv sa nu te duci. eu am o experienta foarte neplacuta cu ei. in schimb am fost multumit de eficacitatea celor de la iatsa.

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
                        poti alege orice numai la poliserv sa nu te duci. eu am o experienta foarte neplacuta cu ei. in schimb am fost multumit de eficacitatea celor de la iatsa.
                        salut,as prefera ceva din ploiesti asta ca sa nu fiu nevoit sa merg pana la campina

Comment

• poliserv = escroci
                          ipso = cam scumpi (dar daca este vorba de casco...)
                          nicogel = am avut de a face ce cel din plopeni si am fost dezamagit

in general si daca esti dus pe casco cel care ia in primire masina asteapta o atentie. in functie de cat esti de atent asa se misca si ei.
                          eu la prima belea am dat daru` inainte si m-au plimbat de mi s-a urat (poliserv)
                          a doua oara am promis o prima la final si s-au miscat si repede si bine. (iatsa)
                          in ambele cazuri accidentele au fost destul de urate

vezi daca gasesti ceva aici :
                          Last edited by RAZVAN-005; 3 January 2012, 23:35.

Comment

• La multi ani tuturor, cu sanatate cu bucurii impliniri si drumuri cat mai bune in 2012!
                            sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• a schimbat cineva distributia la un diesel de curand?ce bani?ca am intrebat azi la ekatrust dar nu m-a lamurit deloc:|

Comment

• eu. revizia de 120.000.km. total 1.800.ron
                                distributia completa (la iatsa) 1.200.ron restul filtre. placute, ulei

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google