ms razvan.la ekatrust..din ce am inteles ar fi cam 810 ron.. mi-a zis 480 distributia, si 330 manopera(care include curea,ulei..)
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ai grija ce piese iti pune. sa nu fie aftermarket si sa ai probleme. gandeste-te ca un schimb de ulei cu filtru costa cam 150.ron, cureaua 80 ron. ar mai ramane manopera cam 100 ron. destul de putin. trebuie sa recupereze de undeva...
indiferent de situatie sa ceri factura si certificat de garantie pentru lucrare. nu de alta dar sa nu te doara capul mai tarziu.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Cum am spus si pe topicu masinii,o voi pune la vanzare,dar anumite chestii le dau separat sau la pachet. Depinde de viitorul proprietar
Pana atunci,daca e cineva interesat de : farurile cu lupe + instalatie , proiectoare + xenonul aferent (6000k),portbagajul si carligul de remorcare (originale), invertorul,niste suporti de boxe + capacele ( cum sunt cele orig ).
Comment
-
Originally posted by Mishu View PostCum am spus si pe topicu masinii,o voi pune la vanzare,dar anumite chestii le dau separat sau la pachet. Depinde de viitorul proprietar
Pana atunci,daca e cineva interesat de : farurile cu lupe + instalatie , proiectoare + xenonul aferent (6000k),portbagajul si carligul de remorcare (originale), invertorul,niste suporti de boxe + capacele ( cum sunt cele orig ).Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
Originally posted by Mishu View PostCum am spus si pe topicu masinii,o voi pune la vanzare,dar anumite chestii le dau separat sau la pachet. Depinde de viitorul proprietar
Pana atunci,daca e cineva interesat de : farurile cu lupe + instalatie , proiectoare + xenonul aferent (6000k),portbagajul si carligul de remorcare (originale), invertorul,niste suporti de boxe + capacele ( cum sunt cele orig ).
carligu are si instalatia electrica?si cu cat il dai?
Comment
-
Originally posted by Mr.viberul View Postproiectoare + xenonul aferent (6000k) cu cat le dai ????
Originally posted by RazvanRAZ View Postcarligu are si instalatia electrica?si cu cat il dai?
Comment
Comment