Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sanatateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , o herniee am mai trecut noi prin dastea ;)) ,numai bine Mihaitza !!:*
    TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge

Comment

• Daca e cineva dispus sa ma ia si pe mine , vine si je

Ne-am dorit... v-aţi aşteptat... am ezitat... şi totuşi……

A fost odată ca niciodată...Aceeaşi poveste,şi totuşi de fiecare dată alfel.

Dacã aveţi planuri … anulaţi-le, pentru cã noi..Cavalerii si Domnitele cetatii Kronstadt,unde salasuieste Logan Club Kronstadt, pentru mai bunã ştiinşã aflave’ţi ca se da sfoara-n tara, in cele patru zari , sa se stie …in preafrumoasa zi de 25 a lui Martie, va avea locREGIONALA LOGAN CLUB KRONSTADT 2012… pentru care va rugam, pre voi preacinstiti oaspeti făceţi-ne hatârul să ne veselim si sã ne ospãtãm dupã datine strãbune alaturi de boieri dumneavoastra ,unde poruncitu-sa mare praznic si voie buna cu o alta poveste …. Iar pentru mai multã putere şi întãrirea celor mai sus scrise poruncit’va sã se vesteascã şi sã se atârne pecete pe aceastã veste,aici dupa bunul plac al domniilor voastre.

Cam astea-s detaliile pana acum Restu,pe parcurs

http://http://www.loganclub.ro/forum...el-t39449.html

Aici e topicul. Scuze pentru posturi,da nu mergea linku initial
      Last edited by MihaitzaMCV; 13 January 2012, 13:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
        I`m alive )))))
        puteai sa ma contactezi, poate puteam sa te ajut cumva, ce doctor te-a operat ?

Comment

• iara ne ducem 3 maisni si ram eu pe acolo
          vopsitorie preturi bune

Comment

• Masini * raman *
            Daca se planifica din timp, poate vor fi mai multi

Comment

• Dr Dudus m-a operat .. iar acolo m-am descurcat ca cunosteam o asistenta ..

Comment

• acu atai acasa la pat pana scate firele
                vopsitorie preturi bune

Comment

Dr Dudus m-a operat .. iar acolo m-am descurcat ca cunosteam o asistenta ..
                  bv, la el te duceam si eu, ai incaput pe maini bune, sa te protejezi mai bine in viitor !

Comment

• Nu a fost din vina mea operatia .. acum vreo 12 ani m-a operat Tomescu fostul director de la Sp. Petrolul .. si dse pare ca nu a facut-o bine .. asa mi s-a spus de aici .

Comment

Nu a fost din vina mea operatia .. acum vreo 12 ani m-a operat Tomescu fostul director de la Sp. Petrolul .. si dse pare ca nu a facut-o bine .. asa mi s-a spus de aici .
                      pentru ce te`ai operat mihaitza ????
                      Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                      Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                      Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• baieti, aveti idee ce formalitati se fac pentru schimbarea permisului normal in cel european?...a schimbat cineva permisul?
                        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• din cate stiu nu este ceva special. daca te duci inainte sa iti expire scapi si de controlul medical. treci o fuga pe la politite pe mihai bravu si intereseaza-te.
                          un vecin al meu l-a facut si nu a fost nimic special. ii expirase de aproape un an si a trebuit sa faca si analizele
                          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• multumesc pentru raspuns @razvan.....permisul meu expira in 2017, dar vroiam o parere, in germania n-am avut probleme sa ma opreasca, dar parca stateam un pic pe ganduri sa nu-mi zica ceva de permis. si daca tot plec in martie, aveam timp sa-l schimb....
                            sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• parerea mea este sa te interesezi din timp la politie. mai mult ca sigur vor zice sa il schimbi. nu de alta dar le mai intra niste bani in cont
                              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google