Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ar trebui sa-mi fac si eu "casco" pentru mine, ca era sa ma trezesc cu niste zapada in cap de pe cladiri

Comment

• naspa asa e acuma
      vopsitorie preturi bune

Comment

• Termopane la preturi promotionale pentru membrii loganisti

As vrea desi sunt din Campina sa ma inscriu si eu la voi la Ploiesti in club...si cu ocazia asta sa fa ofer si termopane la preturi de promotie...

Comment

• nasol moment razvan... poate cu ocazia asta ajugi si tu sa iti aduci la unison culoare pe masinuta..;)... sau poate sa intregesti..capodopera anterioara..
          SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Are cineva idei de vreun MCV pe la noi prin zona care e la dezmembrat ?

Comment

• Originally posted by szmecheru View Post
              As vrea desi sunt din Campina sa ma inscriu si eu la voi la Ploiesti in club...si cu ocazia asta sa fa ofer si termopane la preturi de promotie...
              esti bine venit , si daca imi poti lasa un pm cu id de messenger , as fi interesat sa-mi pun termopan !!!
              Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
              Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
              Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• este banat colegul cu termopanul ) a avut viata scurta ....
                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Originally posted by Mr.viberul View Post
                  esti bine venit , si daca imi poti lasa un pm cu id de messenger , as fi interesat sa-mi pun termopan !!!
                  Intra pe profilul lui si vezi la informatii de contact id`ul lui de mess sau nr lui de telefon in postul asta : http://www.loganclub.ro/forum/showpo...9&postcount=84 .

Comment

• am revenit cu useru asta si intru pe un ip de germania pina s-o debana ala....puteau sa dea un avertisment intai...

Comment

• ce naspa pt om a zis si el termopan si gata <<< daca ma apu e u ai ca vand nuci imi da ban >>>> totusi somati omul si pe urma asa un membru nou nu e bn

razvane te pregatesti pt un baad boy cunva

mihaita incearca la gara de nord ca parca era unu pe acolo
                      vopsitorie preturi bune

Comment

• Bai nea WAZ .. daca ala a facut spam pe mai multe topicuri si-a luat imediat ban .. ca si obligatie de utilizator al forumului e sa citesti regulamentul si sa il respecti .

P.S. : La Multi Ani Liktpn !!!!!!!!!!!!!!
                        Last edited by MihaitzaMCV; 25 February 2012, 09:32.

Comment

• La multi ani si din partea mea !
                          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• VA MULTUMESC BAIEi :-* ! Mihaitza esti un domn:-)!
                            TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge

Comment

• Mai MihaitzaMCV si la militie iti da intai avertisment...da ma rog...unii inca mai traiesc in fosta era pusa comunista....sry oricum pentru neplacerile create... si LA MULTI ANI liktpn sa ne traiesti si drumuri fara evenimentesi don't drink and fly...

Comment

• Mercii,da probabil ti`ai ales si nik`nameu nu tocmai corespunzator si cn stie au sarit direct la fapte!
                                TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google