Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Forumul asta are mai multi moderatori .. unii mai indulgenti .. unii mai permisivi .. tu ai avut norocul sa dai peste un moderator care nu accepta greseli .
    Dar totusi obligatia ta ca nou utilizator al acestui forum e sa citesti regulamentul si sa te conformezi regulilor impuse .
    Oricum , pe bursa ploiesteana poti sa postezi anunturi , dar cand postezi pe bazarul altui judet devine ceva suspect ..

Comment

• sincer al doilea user cu ce va incurca? daca vreti sa nu mai intru spuneti si nu va mai deranjez...nu stiu care este frustratul care da mereu ban...probabil nu a avut jucarii cand era mic...acum care ar fi motivul de ban domnule moderator in afara de orgoliul prostesc...sincer daca vrei sa nu mai intru zi si gata daca imi tot dai ban...ma faci sa iti arat cam ce si cum stiu joaca cu calculatoarele...pot genera 2 ip pe secunda si 100 d usere pe zi....daca nu ma vrei aici zi si plec...TE ROG NU MAI DA BAN AIUREA nu am mai incalcat nici o regula...cu stima
      acelasi
      Valeriu Chitu

Comment

• Sa-l informeze cineva pe colegul ambitios sa nu se mai chinuie pentru ca va primi BAN fara drept de apel, in mod automat, datorita Detectorului de Clone.

Regulament:

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
        clonele sunt interzise.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• La Multi Ani si din partea mea domnu Liktpn...Sa fii sanatos!
          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• foto spion ) ...
            o recunoasteti sub stratul de protectie ? )
            Attached Files
            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Am un prieten cu un diesel 1.5 85cp + soft care are o problema .. cand se duce mai tare in turatii incepe sa intrerupa .. sa mearga sacadat .. sa fie injectoarele ?

Comment

• La multi ani Liktpn! Sa cresti mare si voinic!! si cu multe interventii sub caroserii"...stii tu de care..;)... Presup. ca de data asta o sa pice pe tine..datul de seminte proaspate si fierbinti nu? )...
                SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
                  nu-i bai ! pana sambata este schimbata capota si vopsita
                  cat a costat si unde ai reparat-o ?
                  ca si la mine e cam la fel , da tre sa aflu unde e lucrarea mai ieftina, mai ales ca e model mai nou.

Comment

• salut mihai

Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                    Am un prieten cu un diesel 1.5 85cp + soft care are o problema .. cand se duce mai tare in turatii incepe sa intrerupa .. sa mearga sacadat .. sa fie injectoarele ?
                    poate sa fie de la injectoare,de la fisele de la bujii sa nu fie intrerupte sau de la pompa de motorina,sa verifice daca pompa nu ii taie alimentarea in sarcina

P.S:Spicer ai PM

imi cer scuze daca nu am pus bine aceasta intrebare aici
                    de unde gasesc si eu un cablu ptr diagnoza ptr logan ? ma refer la acel cablu care are intr-un capat o mufa USB si in celalalt capat o mufa ptr diagnostificare de intra in aceea din torpedo
                    Last edited by YzyBoy; 5 March 2012, 13:08. Reason: Automerged Doublepost
                    Logan Forum consiliaza nu si repara!
                    [/SIGPIC]

Comment

• Originally posted by Spicer View Post
                      cat a costat si unde ai reparat-o ?
                      ca si la mine e cam la fel , da tre sa aflu unde e lucrarea mai ieftina, mai ales ca e model mai nou.
                      capota a fost schimbata pe casco (grupama) la iatsa. nu m-a costat niciun banut. am cerut devizul pentru lucrare si am facut ochii mari cand am vazut aproape 1.400. ron.
                      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Originally posted by Andr33y4Kry View Post
                        poate sa fie de la injectoare,de la fisele de la bujii sa nu fie intrerupte sau de la pompa de motorina,sa verifice daca pompa nu ii taie alimentarea in sarcina

P.S:Spicer ai PM

imi cer scuze daca nu am pus bine aceasta intrebare aici
                        de unde gasesc si eu un cablu ptr diagnoza ptr logan ? ma refer la acel cablu care are intr-un capat o mufa USB si in celalalt capat o mufa ptr diagnostificare de intra in aceea din torpedo
                        Ptr cablu vorbeste cu Neoreal ca are unul de vanzare la un pret bun .

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
                          capota a fost schimbata pe casco (grupama) la iatsa. nu m-a costat niciun banut. am cerut devizul pentru lucrare si am facut ochii mari cand am vazut aproape 1.400. ron.
                          Aham, ms, nu am casco, oricum merita intrebat si acolo, ca la Nicogel se ridica pretul estimativ la 16 mil. lei vechi. Dar nu stiu daca pretul este acelasi si pt facelift.
                          Last edited by Spicer; 5 March 2012, 17:52.

Comment

• Sa pun si eu aici , poate e cineva interesat de chestiile care le am
                            Farurile cu totu(decat sa le arunci pe masina ) - 500 lei;
                            Kitu H11 - 100 lei;
                            Modulu cu leduri ( 36 /fiecare)- 45 lei;
                            Portbagajul - 600 lei;
                            Invertor - 1000 lei;

Comment

• Ai poze cu modulul ala cu leduri ?

Comment

• Asta e modulu
                                Eu l-am avut la plafonire ( am 2 module ) si are mufa daia a1,ca la pozitie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google