Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by chinesul View Post
    multam! stii de ce intrebam: ma gandesc la pietricele- lovesc radiaoru?... aerisirea lui...d`asta intrebm....
    daca era sa iti loveasca radiatoru il facea de mult la ce gauri are grila de pe bara originala ) bagi si un bolovan pe acolo daca te chinui )
    Logan Forum consiliaza nu si repara!
    [/SIGPIC]

Comment

• te stiu , eu sunt PPP ... deci m`am lamurit... iau plasa cu roburi medii! nu e cel mai bine asa?

Originally posted by Andr33y4Kry View Post
      daca era sa iti loveasca radiatoru il facea de mult la ce gauri are grila de pe bara originala ) bagi si un bolovan pe acolo daca te chinui )
      aici nu prea ai dreptate....bara originala are spatii...dar unghiul de inclinare conteaza...si e mult mai groasa...chiar daca e plastic... parerea mea...
      Last edited by chinesul; 13 March 2012, 20:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• da are unghi de inclinare,dar daca vrea sa intre intra stai linistit
        [/SIGPIC]

Comment

• ceva frumos

http://www.*******.ro/masini-tunate-...wsletter_59267
          Last edited by helldevil; 14 March 2012, 10:18. Reason: PS: upppsss..nu am stiu ca nu merg linkuri :|

Comment

• Originally posted by helldevil View Post
            Invalid URL

The URL http://www.*******.ro/masini-tunate-...wsletter_59267 contains characters that are not valid in the location they are found.

Cand puneti si voi un link asigurati-va ca e corect,nu ne mai faceti inima rea degeaba,uite de exemplu eu vreau sa vad ceva frumos din linkul ala si nu se poate ca e eronat
            Just Joking )
            Last edited by YzyBoy; 14 March 2012, 15:36.
            [/SIGPIC]

Comment

• nu este eronat linkul. este "invalidizat" de forum. daca vreti sa postati un link postati-l cu un spatiu in el de exemplu in loc de :

www.loganclub.ro scrieti
              www.l oganclub.ro

cine vrea sa il vada strerge pauza si enjoy
              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• am gasit niste jante insa gaura centrala e mai mica cu 2mm,se poate face la strung,aveti idee cam cat ar costa sa vad daca renteaza sa ma bag la ele.

Comment

• postez din nou link http://www.4 tuning.ro/masini-tunate-din-romania/dacia-logan-by-calin-tuning-extrem-pentru-berlina-autohtona-12949.html?utm_source=Newsletter__Newsletter_***** **.ro&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_59267

Comment

• dap,il stiu,nu chiar toate alea sunt frumoase la el,in mare parte da ,jos palaria oricum,daca ai chef sa bagi banii intr-un tuning la logan macar sa o faci cu simt si cu gust
                    [/SIGPIC]

Comment

• aveti idee daca e buna ideea cu adaptarea de senzor nivel stropgel la logan?parerea mea este ca e buna dar cer si parerea altora deci cum spuneam astept parerile voastre
                      ps:nu stiu de unde sa fac rost de un senzor dala si de la alta masina chiar,nu conteaza
                      [/SIGPIC]

Comment

• Originally posted by faraonw View Post
                        hai si cu nocturna aia odata sapt asta ( ca pe urma raman si eu fara abecedar precum Gaby..
                        dc ramai fara el ???:O
                        Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                        Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                        Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• o fi avand el ceva ganduri necurate )
                          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• pai mi sa dat sentinta..sti ca am vb pe mess ca si eu sunt cu un accident chesti..

Originally posted by RAZVAN-005 View Post
                            o fi avand el ceva ganduri necurate )
                            nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu ;)
                            Last edited by faraonw; 27 March 2012, 21:31. Reason: Automerged Doublepost
                            Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                            Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                            sigpic

Comment

• Originally posted by faraonw View Post
                              pai mi sa dat sentinta..sti ca am vb pe mess ca si eu sunt cu un accident chesti..

nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu ;)
                              si cat timp ramai fara el ????
                              Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                              Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                              Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• Originally posted by Mr.viberul View Post
                                si cat timp ramai fara el ????
                                habar nu am..tinand cont ca am mai stat 4 luni fara el..si pedeapsa e de un an..
                                Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                                Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google