Originally posted by chinesul
View Post
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
te stiu , eu sunt PPP ... deci m`am lamurit... iau plasa cu roburi medii! nu e cel mai bine asa?
Originally posted by Andr33y4Kry View Postdaca era sa iti loveasca radiatoru il facea de mult la ce gauri are grila de pe bara originala ) bagi si un bolovan pe acolo daca te chinui )
Comment
-
Last edited by helldevil; 14 March 2012, 10:18. Reason: PS: upppsss..nu am stiu ca nu merg linkuri :|
Comment
-
Originally posted by helldevil View Post
The URL http://www.*******.ro/masini-tunate-...wsletter_59267 contains characters that are not valid in the location they are found.
Cand puneti si voi un link asigurati-va ca e corect,nu ne mai faceti inima rea degeaba,uite de exemplu eu vreau sa vad ceva frumos din linkul ala si nu se poate ca e eronat
Just Joking )Last edited by YzyBoy; 14 March 2012, 15:36.Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
nu este eronat linkul. este "invalidizat" de forum. daca vreti sa postati un link postati-l cu un spatiu in el de exemplu in loc de :
www.loganclub.ro scrieti
www.l oganclub.ro
cine vrea sa il vada strerge pauza si enjoyZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
postez din nou link http://www.4 tuning.ro/masini-tunate-din-romania/dacia-logan-by-calin-tuning-extrem-pentru-berlina-autohtona-12949.html?utm_source=Newsletter__Newsletter_***** **.ro&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_59267
Comment
-
aveti idee daca e buna ideea cu adaptarea de senzor nivel stropgel la logan?parerea mea este ca e buna dar cer si parerea altora deci cum spuneam astept parerile voastre
ps:nu stiu de unde sa fac rost de un senzor dala si de la alta masina chiar,nu conteazaLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by faraonw View Posthai si cu nocturna aia odata sapt asta ( ca pe urma raman si eu fara abecedar precum Gaby..Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
pai mi sa dat sentinta..sti ca am vb pe mess ca si eu sunt cu un accident chesti..
Originally posted by RAZVAN-005 View Posto fi avand el ceva ganduri necurate )Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postpai mi sa dat sentinta..sti ca am vb pe mess ca si eu sunt cu un accident chesti..
nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu ;)Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
Comment