Salutare care stiti unde pot gasi si eu un kit de distributie de origine mai ieftin pentru loganul meu 1.5 DCI euro 3 ? Nu vreau sa ajung in service ca nu imi permit.
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
baietii care ti i-am recomandat eu au foarte bune referinte printre colegii de forum. ei iti pot recomanda exact ceea ce iti trebuie. sa ai grija dupa ce siteuri iei sa nu te trezesti cu cine stie ce minunati in cutie. eu am intalnit cazuri in care doar ambalajele erao de origine si frumos sigilate iar ce ara in cutie era made in turcia. noroc ca am fost fata in fata cu vanzatorul. avand si mecanicul cu mine am scapat de o mare teapa !
dar tu hotarasti.
demaraje :
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
salut baieti,care imi activeaza si mie cateva functii la golanelul meu.care aveti ddt2000 si niste preturi ..asa mai de criza.am dus niste fire din uch pe la ceasuri si daca nu intru in calculator sa activez le-am dus degeaba.dau un butoi cu bere
daca se mai fac intalniri in ploiesti mi-ar face olacere sa vin ca nu am mai fost de prin 2007 cand am fost la paltinu...
va salutLast edited by PH 85 MRS; 4 April 2012, 22:03.
Comment
-
-
Nu se da "Quote" la ultimul post !
)) ) super tare )Last edited by MihaitzaMCV; 5 April 2012, 14:36.Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
abt-ule frumoasa masina ta..te'am vazut in seara asta..eram in dacia aia care ai claxoato cand faceai stanga sa te duci spre strada cu blocul in care stai :PMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment