maxim 4 dus, 4 intors ) 8x2 = 16 puncte. adica du-te ca un un bun cetatean si preda permisul )))))))))))))))
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Din cate imi aduc aminte acum camere radar, nu de supraveghere pe portiunea asta sunt asa:
1. La Romanesti
2. Intrarea in Pucheni
3. Aia de la Petrom, nu mai stiu comuna
4. La Balotesti
Sper ca nu am ratat vreuna
Nu mai stiu sigur daca popandaii de la coborarea podului de la Otopeni sunt cu radar, dar parca nu
Comment
-
Originally posted by RAZVAN-005 View Postmaxim 4 dus, 4 intors ) 8x2 = 16 puncte. adica du-te ca un un bun cetatean si preda permisul )))))))))))))))
Comment
-
Pff asa sa fie cum zici tu...si sa nu imi vina nimic acasa....Am mai fost in Bucuresti de nenumarate ori,dar pe scaunul din dreapta...Asta e acum ce o fi o fi.....
Multumesc tuturor pentru raspunsuri....poate o sa vin si eu la intalniri cand s-o schimba ora sau ziua...
Comment
-
am si eu o problema cu loganelul ( ieri venind de la dambovita ... am mers si cu 120 - 140 .... iar la sensul giratoriu de la cartier vest , am intrat pe dn sa vin pe la gara e vest , masina a inceput sa mi se ingenuncheze brusc ( ca si cum n-ar avea benzina [desi aveam ] ) desi aveam vreo 80 km/h in 20 m aveam vreo 20 - 25 km/h ... am incercat sa o fortez cu treapta inferioara dar degeaba , mai rau se " ineca " + k la un moment dat se mai auzea si ceva de genul batai in tabla (( cine are idee cam ce ar putea fi k ma sperie rau ((((((
Comment
-
Originally posted by maf1688 View Postam si eu o problema cu loganelul ( ieri venind de la dambovita ... am mers si cu 120 - 140 .... iar la sensul giratoriu de la cartier vest , am intrat pe dn sa vin pe la gara e vest , masina a inceput sa mi se ingenuncheze brusc ( ca si cum n-ar avea benzina [desi aveam ] ) desi aveam vreo 80 km/h in 20 m aveam vreo 20 - 25 km/h ... am incercat sa o fortez cu treapta inferioara dar degeaba , mai rau se " ineca " + k la un moment dat se mai auzea si ceva de genul batai in tabla (( cine are idee cam ce ar putea fi k ma sperie rau ((((((
2 la mana ''loviturile alea in tabla'' poate sa fie de la tacheti sau de la supape,adica este posibil
3 la mana,cu distributia cum stai ?Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostCamere sunt in felul urmator :
-la Romanesti
-la Pucheni
-la Ciolpani
-la Balotesti
Credeti-ma ca le stiu pe de rost ca fac drumul ala aproape zilnic .Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Te contrazic .. aia de la Barcanesti e camera de supraveghere .. am trecut pe drumul asta de mii de ori si prin fata la camera aia mereu cu viteza mai mare decat trebuia si nu mi-a venit nici o amenda .. plus ca radarele pe DN1 te iau prin bucla inductiva si in dreptul ei nu e nici un fel de sapatura in asfalt .. altfel .. eu am GPS care are toate radarele fixe si ma anunta cand trec prin dreptul lor .. si unde unde am mentionat mai sus acolo apar si pe GPS .. am vazut ca Razvan a adaugat un link cu camerele fixe .. http://maps.google.com/maps?f=q&hl=E...ml&ie=UTF8&z=5 .. intr-adevar e trecut Barcanesti si pe harta asta , dar daca urmariti pe harta o sa vedeti ca e camera de la Romanesti , nu cea din intersectie cu centura ..
Comment
-
ziulica buna. va anunti ca ..tocmai ce mi a adus la cunostiinta sora mea..ca s a predat in uz..si este in regim de finalizare..un contract obtinut de alcatel, care in colaborare cu m.a.i ul ..au inceput..si aproape au finalizat din 5 in 5 km..pe segemntul azuga-bucuresti (academie) o serie de sisteme..ce de monitorizare, cu functie si de a calcula viteza de deplasare si a observa de nu aveti rovigneta, precum si 2 noi puncte centrale ..ca si cel de la barcanesti. momentan sunt in faza de avizare metrologica. asa ca aveti grija..... au se pare un nou soft care ..din ce am inteles !? poate sa prevada..sau sa depisteze si cand se fac manevre gen..depasirea liniei continue si alte asemenea. din ce am inteles sunt si f f f mici ..sau puse in anumite locatii de unde nu se observa decat la o analiza mai ..succinta".. sa nu spuneti ca nu v am avizat.SIC CUNNECTANDO REM
Comment
Comment