Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cine Are Pe Masina JVC Si Mi-l Poate Imprumuta ?

Am nevoie de un JVC auto, care accepta telecomanda pe fir (wired remote), pentru testele modulului de interfata cu satelitul de comanda audio Logan. Mi-ar trebui macar 2 zile ...
    Conditii :
    - daca modulul merge, posesorul JVC-ului primeste un modul GRATIS !
    - daca modulul nu merge, ofer 20 lei pentru ajutor ;
    - daca -Doamne-fereste !- aparatul pateste ceva, ofer contravaloarea acestuia in bani.
    Atentie ! JVC-ul sa fie model anterior anului 2010 ; sa accepte ca telecomanda urmatoarele modele (RK50 ; RK60 ; RK300) SI NU RK 252/255 !
    Contact pe PM. Multumesc anticipat !
    Attached Files
    Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

• super dans :

Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• intreb si eu aici, ca nu mai stiu pe unde si cine in tara asta poate fi serios :
        aveti idee/cunostinta de o firma SERIOASA care sa-mi amenajeze si mie gradina de la Sinaia? Este vorba despre vreo 200mp, in zone diferite, pe care as vrea sa pun gazon, sa toaletez copacii, sa schimb pe unele locuri pamantul, sa pun ceva flori?
        Cineva din Prahova, sa nu fie de prin Timisoara/Baia Mare

Comment

• Multa liniste..caldura sufleteasca alaturi de cei dragi ...si sanatate ca e mai buna decat toate. Sarbatori Fericite!! Sa ne revedem cu bine.. Paste Fericit!
          SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !
            sigpic::PH 26 BYE

Comment

• Donez un burduf dala de bec pt far..(eventual o cola)
              Vand doua cauciucuri reesapate folosite maxim 20 de km (185/65/14) maine voi pune si poze..
              Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
              Cine este interesat ma poate contacta pe privat
              sigpic

Comment

• va urez paste fericit ! sa fiti sanatosi sai sa ne revedem ci bine !
                Attached Files
                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Paste fericit tuturor ! ,iar legat de problema ta Maf ,dk nu ai rezolvat`o inca verifica traseul din rezervor in rampa de injectoare sa nu fie cumva infundat ....am patit si eu asa si multe am verificat pana ia`m dat de cap ....
                  TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
                    intreb si eu aici, ca nu mai stiu pe unde si cine in tara asta poate fi serios :
                    aveti idee/cunostinta de o firma SERIOASA care sa-mi amenajeze si mie gradina de la Sinaia? Este vorba despre vreo 200mp, in zone diferite, pe care as vrea sa pun gazon, sa toaletez copacii, sa schimb pe unele locuri pamantul, sa pun ceva flori?
                    Cineva din Prahova, sa nu fie de prin Timisoara/Baia Mare
                    Am pe un prieten apropiat, call me 0723297968, if you want this.

Comment

• Paste fericit!!

Comment

• Paste fericit tuturor!
                        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Originally posted by Spicer View Post
                          Am pe un prieten apropiat, call me 0723297968, if you want this.
                          cred ca nu ai inteles despre ce este vorba . Prieteni apropiati am si eu

Comment

• paste fericitttttttttttt
                            vaucere are cineva de vanzare imi trb 2 sunt pt un prieten daca stiti pe cineva anuntati-ma
                            vopsitorie preturi bune

Comment

• Paste Fericit!!! tuturor loganistilor si tot ce va doriti!!!

Comment

• Paste fericit tuturor!!!!
                                Hristos a inviat!!!!
                                Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                                Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google