Adevarat a inviat !
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
marian este ok. a privit doamna cu coasa in ochi si a sfidat-o. o sa fie alaturi de noi si a promis ca o sa ne arate foto cu masina in urma accidentului. nu-i masina personala si nu a fost el la volan. el era pe locul "mortului" de aceea am spus ca a privit-o pe doamna in ochi
sa ii uram paste fericit, insanatosire grabnica si sa ne fie alaturi cat mai curandZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
HRISTOS A INVIAT !
Am si eu o mica problema .. de vineri mi-a picat o piesa foarte importanta la masina si mai exact piesa de pe cutia de viteze care indica viteza cu care ma deplasez . Are cineva idee cum as putea remedia problema pe moment pana ajung la un service ca sa nu mai merg in vitaza 5 cu 0 KM/h .
PS. Tin sa mentionez ca am un Logan 1.4 MPI din 2005.fara linkuri externe
Comment
-
da ce ai facut?iai dat de ai dat kilometrajul peste cap?)
glumeam cred ca ti sa rupt cablu de la kilometraj(daca e pe cablu asta ar fi problema)..parerea mea de neprofesionistMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postda ce ai facut?iai dat de ai dat kilometrajul peste cap?)
glumeam cred ca ti sa rupt cablu de la kilometraj(daca e pe cablu asta ar fi problema)..parerea mea de neprofesionist
nu e scump un senzor dala asa ca mai bine l-ai schimbaLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
-
nu andrei stai linistit ce naiba doar ne cunoastem..am zis doar ca nu ma pricep )) dar e bn de stiut..
cumpar serigrafie prestigeMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment