Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am eu... "da" tabla ) cu caucioace firestone pe care le-am folosit doar un sezon. (cam 12.000.km)
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• ma intereseaza de aliaj..scz ca nu am specificat..
      Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
      Cine este interesat ma poate contacta pe privat
      sigpic

Comment

• ma gandeam eu... ))
        de aceea am folosit acel "limbaj "

Comment

• app eu fac 12.000 km intr'un an jumate ))
          sigpic

Comment

• cat vrei domn` razvan pe cele jante cu ..caucioace` pe ele..folosite 12k? sau o zici asa..cu titlu`..de promo`? sa faci intrarea la ceva mai ..bun"?))
            SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• dar suparat mai esti mai neo in legatura cu masina... nu sti ca masina este un bun de consum si mai ales un bun care consuma ? )))

Comment

• stai linistit neo ca totul se va rezolva,pana la urma este masina ta,nu tre sa te enervezi pe ea ca nu ea e de vina,mu***ii aia sunt de vina care au stricat toate cele,doar ca acum te baga pe tine la cheltuieli,eu daia nu am dus niciodata masina in service decat o singura data ca nu stiam ce sa ii mai fac,si mai am un pic si vine vremea distributiei si o sa mi-o fac singur,nu apelez la looserii astia de la service ca stiu numai sa te manance de bani,distributia la 1.4 se face fff usor,nu trebuie sa ne fie frica de o distributie,daca era vorba de cine stie ce CLS AMG atunci mai zic si eu,pana una alta o sa imi fac eu distributia si nu am nici cea mai mare teama inainte de a ma apuca sa o fac,au gandit si ei ceva cand au facut distributia la motoarele astea,au pus semne pe curele ceea ce te ajuta 80% ! Bafta tuturor si multa sanatate !
                Logan Forum consiliaza nu si repara!
                [/SIGPIC]

Comment

• Originally posted by neoreal View Post
                  cat vrei domn` razvan pe cele jante cu ..caucioace` pe ele..folosite 12k? sau o zici asa..cu titlu`..de promo`? sa faci intrarea la ceva mai ..bun"?))
                  am vb cu baiatu pt bara si de faruri..momentan are unu de pe stanga cu 2 urechi rupte care til da gratis daca il vrei..cleme la el se pot face foarte usor cu pocnituri si o tabla ceva mai grosuta cum am eu..cand te hotarasti ma anunti si vorbim..si daca vrei imi poti lasa nr tau pe privat?
                  sigpic

Comment

• am primit momentan o oferta de niste faruri noi..cu tot cu instalatie de xenon..sa le vad..si implicit sa vad cat sunt si vedem dupa..
                    andrei..multumesc frumos insa ..nu`..nu ma complic..cu ....ori ori..!!
                    razvan... da..ha ha ha! v funny?!) era sa zic eu ceva despre politica de consum..insa pref sa ma abtin..!! se deduce de la sine!!
                    o i vedea ce masa o i face..aia e.. pana la urma..cred ca ..desii sincer..!? cred ca o sa fie jale..insa nu chiar pe masura celor de la..firma respectiva"..nu dau nume.. ma duc la singurii care o mai ramas pe rol" ..cei de la automar.. daca si acolo ..e praf..cu tot respectu`..cu ocazia ce o sa survina..la cel mai mic impediment..aveti cuvantul meu ca la unguri ma duc cu ea..chiar o rup pe englezisme de balta!!) o`m trai si o`m vedea... multam` fain oricum pt suport ;)) ...mari oameni..mari caractere..!!!))
                    SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• unu iti facusem eu rost gratis..nu era asha greu sa ii faci doua cleme..te ajutam eu..in fine e alegerea ta..dar sa ma anunti si cu bara..
                      sigpic

Comment

• asta da sofer )
                        Check it out how it is perform the best truck reverse driving ever.

Comment

• multam` fain..sincer!! nu e vorba ca ar fii sau nu greu..ca asa am si eu inca 2 seturi..tot fara cele cleme..insa serios acu!!! chiar n am nici stare si nici timpul necesar sa ma apuc sa le si construiesc acu`!!! fara suparare!!)
                          apreciez intentia..si implicit..efortul. insa..prefer totusi sa nu ma mai complic aiurea.
                          cu bara da..ramane sa vedem.
                          momentan..insa..n am timp nici sa mor..... azi am fost cometa..maine la fel.. samabata am pomana mamei mele..sa vedem cu ce mai raman.. se cam aglomereaza lucrurile..si ..no`..cine stie ce mai apare?
                          nu vreau sa cobesc..insa ..e si maine o zi nu?..discutam. multumesc din nou. o seara frumoasa in cont-.

p.s.: si chiar nu e vorba de bani aici . pana la urma cat e..atata e. tot pentru si siguranta si comfortul meu platesc nu? parerea mea...?!
                          SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• hai ca incepi sa vi de acasa
                            pesimistule )

Comment

• un optimist este un tip care nu are prea multa experienta " - marquis. cumva asta insinuezi tu domn` razvan? sau ma inseala pe mine instinctu` de fata mare?)
                              si chiar nu as vrea sa vin de acasa...mai degraba de la amanta ;)))!!! insa no`..nu e chiar cum ne dorim nu ?;) ...
                              SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Ce este optimismul? Este furia de a susţine că totul e bine, când îţi merge rău.

Oftalmologic, e o boală,
                                Paharul cel golit de vin,
                                Prin prisma lui se vede plin;
                                Femeia, chiar plinuţă... goală!

Pesimistul este un optimist cu experienţă.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google