If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Domn Razvan ala e al meu..acuma e vopsit alb cu rosu ferari..
Vand Dacia Papuc an 2005 km 108.000 km culoare albastra,carosata alba(din fibra)..motor 1.9D masina merge si arata excelent..acte la zi tot..pret 1.700 euro negociabil sau schimb cu rulota..
se mai schimba omul Mihaitza)....aveam si ochelarii de soare dar i-am dat jos ca poate nu-ti dadeai seama ca eu sunt..sper ca nu te-am speriat (prea rau) cu claxonul ...:P
se mai schimba omul Mihaitza)....aveam si ochelarii de soare dar i-am dat jos ca poate nu-ti dadeai seama ca eu sunt..sper ca nu te-am speriat (prea rau) cu claxonul ...:P
Adevarul e ca esti barbat bine .. stai linistit .. nu ma sperii asa usor .. oricum , de obicei lumea ma claxoneaza sa ma salute
eh...pe mn nu ma mai opresc fetele decat sa ma intrebe daca nu cumva il stiu pe baiatu ala cu mcv rosu custom ca la pimp my ride.toate imi cer numarul lui sa le dea el mai multe.
uite Gaby motorul vopsit cu,carenele vopsite rosu ferrari si scuteru Aprilia Rally lc
app motorul are semnalizarile fata de logan..rog un coleg de pe forum daca are soclu ala de semnalizare de aripa sa mi'l doneze si mie..dau un suc eventual
uite Gaby motorul vopsit cu,carenele vopsite rosu ferrari si scuteru Aprilia Rally lc
app motorul are semnalizarile fata de logan..rog un coleg de pe forum daca are soclu ala de semnalizare de aripa sa mi'l doneze si mie..dau un suc eventual
frumos rosu ala , eu o sa`l fac negru cu jantele rosii , cam asa arata acum
frumos si al tau cat fuge? poate facem o liniuta pe la sala u cu motorul eu cu scuteru
o sa imi vopsesc si eu scuteru verdele ala frumos cu jantele negre
Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
frumos si al tau cat fuge? poate facem o liniuta pe la sala u cu motorul eu cu scuteru
o sa imi vopsesc si eu scuteru verdele ala frumos cu jantele negre
se duce la 90-100km/h ....
Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment