Originally posted by faraonw
View Post
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
uitati ce am gasit,dovada de cretinism sau numiti voi ca eu nu mai stiu cum sa-i zic :
http://www.glu met.net/cum-se-scoate-motorul-de-pe-golf/
stergeti spatiul de la glumet ca sa mearga link-ulLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
-
salutare colegi ce mai faceti?care mai e viata voastra?
azi am avut si eu niste treaba la masina mea,i-am mai adaugat 2 boxe pe spate,acum in total am 8 boxe pe masina +2 tweetere,si o statie ptr 2 boxe din cele 8,am montat senzorii de uzura ptr placutele din frana,am pus becuri la proiectoare de 55W din acelea albastre,am spalat-o ) ca arata jalnic si acum ma gandesc la urmatoarele imbunatatiri,daca aveti vreo idee cam ce as putea sa mai fac nu ezitati sa le faceti publice.
O seara placuta doresc tuturor!Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
mersi domn' Razvan ptr idei,dar sunt cam piperate idelile tale )) momentan e criza asa ca o sa continui cu imbunatatirile Low Cost dar folositoare
ma gandeam ca urmatoarea modificare sa fie Aeratoarele de Peugeot 308 mie unu imi placLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postvine careva in seara asta la sala?ca ma plictisesc acasa si as veni si eu cu scuteruNe place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
Originally posted by Mr.viberul View Postdaca vrei in seara asta ajung si eu pe la sala !!! care mai vrea sa vina .....eu ajung pe la 22:20 ... , si in legatura cu cauciucu am gasit 120.80.17 la 25 ronMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment