If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pe mine ma servit frumos..sa intamplat sa nu imi vina anumite stickere si mi le'a pus din nou..la o protectie de prag a uitat sa puna un O si mi la trimis a doua zi..pnm..
app vine cineva pe la sala in seara asta?pe mine ma veti gasi pe acolo..0721584580 dati un :-c care vrea sa vina..
Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
azi mi-am schimbat si eu lumina din butoanele de pe consola,multumita lui Faraonw ca mi-a dat o idee super usoara de a schimba lumina in butoane,in buton lipesti doar led-ul si rezistenta o pui pe fir,cel albastru,adica 4 rezistente iti trebuiesc ,fiecare rezistenta ptr cate un buton,super usor de facut,recomand celorlalti care vor sa isi faca sa procedeze asa
INCA O DATA MII DE MULTUMIRI LUI CATALIN(FARAONW)
am mai pus si alte poze cu ce am mai pus pe la masina acele ornamente de la levierul de la inchidere/deschidere usi sunt luate de la un Opel Vectra B,mi-au placut mie ca sunt mai finute si nu butucanoase ca alea originale
plafonierele de pe stalpii spate cred ca le cunoaste toata lumea,sunt luate de pe un BMW seria 3,eu le-am pus ptr ca in spate nu aveam pic de lumina DSC_0058.jpg
acolo unde zici ca e spatiu in consola de fapt e gaura ptr comanda de la aeroterma ptr ca era scoasa consola cand am facut pozele ca sa pot scoate un buton afara
frumoasa serigrafia ah?) stiu cata,mersi inca o data )
aaa,daca te referi la alea din bord,sunt si alea functionale,multa bataie de cap sa le fac sa mearga in paralel ptr ca astea de usa sunt de peugeot si au polaritatile inversate,ca sa va dau un exemplu,daca le pun direct pe mufele masinii se potrivesc perfect doar ca atunci cand dau sa ridic imi aprinde pozitia,in rest sunt la fel la fel ca alea de logan se potrivesc toate alea,mai putin la contacte )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment