cat de tare ))))))))))))))))))))
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Andr33y View Postam mai pus si alte poze cu ce am mai pus pe la masina acele ornamente de la levierul de la inchidere/deschidere usi sunt luate de la un Opel Vectra B,mi-au placut mie ca sunt mai finute si nu butucanoase ca alea originale
plafonierele de pe stalpii spate cred ca le cunoaste toata lumea,sunt luate de pe un BMW seria 3,eu le-am pus ptr ca in spate nu aveam pic de lumina
[ATTACH]386634[/ATTACH]
[ATTACH]386635[/ATTACH]
[ATTACH]386636[/ATTACH]
[ATTACH]386637[/ATTACH]
[ATTACH]386638[/ATTACH]
[ATTACH]386639[/ATTACH]
Totul e OK pana la boxa cu domotecu.
Comment
-
Un barbat afla ca in urmatoarea saptamana va fi foarte ocupat din cauza problemelor de serviciu. Asa cum era normal, isi anunta sotia:
- Draga mea, voi primi vizita unor parteneri de afaceri si trebuie sa ii conduc prin tara. O sa lipsesc o saptamana!
- Atunci, daca tot lipsesti… am auzit despre o excursie foarte interesanta in Grecia, as vrea sa merg si eu…
Ca orice barbat intelegator, sotul aproba excursia.
Seara merge… unde credeti? Sa-si anunte si amanta…
- Imi pare rau, dar trebuie sa plec o saptamana prin tara!
- Iubitule, daca tot pleci, nu-mi platesti o excursie in Grecia?
Fiind, asa cum am spus, un barbat intelegator, a aprobat si cea de a doua excursie…
Dupa o saptamana, sotul revine si observa ca sotia este foarte incantata de excursie.
- Ei, cum a fost?
- Extraordinar, am vizitar foarte multe locuri interesante, am aici ceva fotografii…
Barbatul o observa cu surprindere in poze pe amanta.
- Ce s-a intamplat, o cunosti?
- Nu… Doar mi s-a parut cunoscuta… dar nu!
- Ah, sa stii ca femeia asta s-a culcat cu toti barbatii din excursie, si nu au fost putini…
Omul nostru inghite in sec si seara merge la amanta.
- Ei, cum a fost?
- Extraordinar, multumesc! Hai sa iti arat fotografiile! In unele dintre ele, bineinteles, barbatul isi recunoaste sotia…
- O cunosti?
Barbatul neaga, bineinteles.
- Ei, sa stii ca asta a fost cea mai tampita din toate femeile de acolo! A fost singura care a venit cu sotul!Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
REGIONALA ARGES 2012 13-14-15 iulie
VINERI
-Vizita DACIA - Vizita va fi diferita de cele de anii trecuti
prima vizita - 9.15-11.15 - 13 persoanre
a2a vizita - 18.00-20.00 - 11persoane
locurile sunt limitate asa ca se va intra in ordinea inscrierii
......lista....
1.
2.
-Camparea,cazarea invitatilor
SAMBATA
-Primirea Invitatilor -CARRFOUR - 08.00 - 10.00
-Sosirea pe platforma Dacia , inscrieri la concur - 11.00 - 12.00
-Concurs de accelerare - 3 clase 1.4;1.6;dci - 12.00 - 16.00
-Festivitate de primiere - premii surpriza
-Surprize
-Concert - invitati speciali trupa VAMA
-Fotbal,gratareala,balaceala
-Camparea,cazarea invitatilor
DUMINICA
-gratareala,balaceala,poze cu campioniiNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by RAZVAN-005 View PostUn barbat afla ca in urmatoarea saptamana va fi foarte ocupat din cauza problemelor de serviciu. Asa cum era normal, isi anunta sotia:
- Draga mea, voi primi vizita unor parteneri de afaceri si trebuie sa ii conduc prin tara. O sa lipsesc o saptamana!
- Atunci, daca tot lipsesti… am auzit despre o excursie foarte interesanta in Grecia, as vrea sa merg si eu…
Ca orice barbat intelegator, sotul aproba excursia.
Seara merge… unde credeti? Sa-si anunte si amanta…
- Imi pare rau, dar trebuie sa plec o saptamana prin tara!
- Iubitule, daca tot pleci, nu-mi platesti o excursie in Grecia?
Fiind, asa cum am spus, un barbat intelegator, a aprobat si cea de a doua excursie…
Dupa o saptamana, sotul revine si observa ca sotia este foarte incantata de excursie.
- Ei, cum a fost?
- Extraordinar, am vizitar foarte multe locuri interesante, am aici ceva fotografii…
Barbatul o observa cu surprindere in poze pe amanta.
- Ce s-a intamplat, o cunosti?
- Nu… Doar mi s-a parut cunoscuta… dar nu!
- Ah, sa stii ca femeia asta s-a culcat cu toti barbatii din excursie, si nu au fost putini…
Omul nostru inghite in sec si seara merge la amanta.
- Ei, cum a fost?
- Extraordinar, multumesc! Hai sa iti arat fotografiile! In unele dintre ele, bineinteles, barbatul isi recunoaste sotia…
- O cunosti?
Barbatul neaga, bineinteles.
- Ei, sa stii ca asta a fost cea mai tampita din toate femeile de acolo! A fost singura care a venit cu sotul!
)))))))))))))))Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
care vreti asta,nu e cine stie ce,download from here
images.jpgLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
Comment