Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• incearca aici :
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Originally posted by alexadam View Post
      Compresorul cupleza atunci cand apas butonul pt AC, se aude un clinchet dar nu baga aer rece. Sigurantele le-am verificat aseara, nu e nicio problema acolo. Ramane sa ma duc la un service. Poti sa imi spui la ce service ai fost si cat te-a costat?
      este un baiat pe dn1 in zona romanesti pe stanga cum vi dinspre ploiesti..incarcare completa 100lei..gabi il cheama si are un passat negru
      Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
      Cine este interesat ma poate contacta pe privat
      sigpic

Comment

• Originally posted by faraonw View Post
        este un baiat pe dn1 in zona romanesti pe stanga cum vi dinspre ploiesti..incarcare completa 100lei..gabi il cheama si are un passat negru
        Aham...Multumesc mult. Stii cumva daca repara si instalatia? Ca ma gandesc sa nu fie fisurata pe undeva, doamne fereste.

Comment

• nu se fisureaza asa usor
          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
          sigpic

Comment

• Tinand cont ca loganul este din 2005...m-am gandit ca are vreo fisura pe undeva

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
              ms, fain, dar o sa fiu prezent si la IRC de la Sibiu, 19-21 iulie 2012
              Last edited by Spicer; 9 July 2012, 18:36.

Comment

• oficial parasesc acest..club".. imi pare rau ..insa..sincer? mai bine si-ar recunoaste altii vina". din punctul meu de vedere..pe langa faptul ca e deplasat..e chiar penibil. asa cum am afirmat mai sus..daca nu se poate altfel..si toti ne dam pe dupa deget, apoi ok..meaa culpa ca am avut pana acum atat rabdare. de fel nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba. daca asta e parerea unanima..ma supun" majoritatii. numai de bine. considerati ca fiind un ultim mesaj. oficial ..imi merge mai bine..fara.
                SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• duminica dimineata :
                  Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                  Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Dar iti place sa te victimizezi Neo . Auzi : "ma supun majoritatii" . Scuza-ma ca iti zic , dar te comporti exact ca un copil rasfatat !
                    Numai bine !

Originally posted by RAZVAN-005 View Post
                    Doamne fereste !
                    Last edited by MihaitzaMCV; 9 July 2012, 19:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• dar ce s-a intamplat cu colegul Neo ?imi pare rau de cele auzite mai sus,Neo,poate te mai gandesti te rugam
                      Logan Forum consiliaza nu si repara!
                      [/SIGPIC]

Comment

• acum inteleg :| nu trebuie sa pui chiar totul la suflet Neo,si eu am luat un Warn de la CataFOF si nu m-am suparat,mi-am asumat greseala
                        Logan Forum consiliaza nu si repara!
                        [/SIGPIC]

Comment

• Salutari,

M-am intalnit astazi in Pecica, Jud. Arad cu colegul PH-16-GMC. Il salut inca o data si aici si imi cer scuze ca nu am reusit sa stam mai mult de vorba dar eram grabit + eram parcat aiurea, altfel mai stateam un pic la taclale.
                          sigpic

Comment

• Masina a fost a fostului organizator de la noi ,dar a vandut-o de vreo 2 ani parca .. iar cel care a cumparat-o nu ne-a onorat niciodata cu prezenta .. sunt curios daca a povestit ceva de intalnirile noastre

Comment

• cunosc eu noul proprietar al masinii. probabil omul se intorcea de la munca din italia )

Comment

• Va salut dragi colegi...tocmai ce m-am intors din Arad dupa un drum foarte obositor..
                                P.S: si eu am vazut acum cateva zile PH-16-GMC-ul prin Pecica, Arad....m-am mirat cand l-am vazut.....e aceasi..n-a schimbat nimic la ea...
                                sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google