Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by alexadam View PostCompresorul cupleza atunci cand apas butonul pt AC, se aude un clinchet dar nu baga aer rece. Sigurantele le-am verificat aseara, nu e nicio problema acolo. Ramane sa ma duc la un service. Poti sa imi spui la ce service ai fost si cat te-a costat?Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Posteste un baiat pe dn1 in zona romanesti pe stanga cum vi dinspre ploiesti..incarcare completa 100lei..gabi il cheama si are un passat negru
Comment
-
oficial parasesc acest..club".. imi pare rau ..insa..sincer? mai bine si-ar recunoaste altii vina". din punctul meu de vedere..pe langa faptul ca e deplasat..e chiar penibil. asa cum am afirmat mai sus..daca nu se poate altfel..si toti ne dam pe dupa deget, apoi ok..meaa culpa ca am avut pana acum atat rabdare. de fel nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba. daca asta e parerea unanima..ma supun" majoritatii. numai de bine. considerati ca fiind un ultim mesaj. oficial ..imi merge mai bine..fara.SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
Dar iti place sa te victimizezi Neo . Auzi : "ma supun majoritatii" . Scuza-ma ca iti zic , dar te comporti exact ca un copil rasfatat !
Numai bine !
Originally posted by RAZVAN-005 View Postduminica dimineata :
http://www.youtube.com/watch?v=QUYjV3cdOGg
Comment
-
Va salut dragi colegi...tocmai ce m-am intors din Arad dupa un drum foarte obositor..
P.S: si eu am vazut acum cateva zile PH-16-GMC-ul prin Pecica, Arad....m-am mirat cand l-am vazut.....e aceasi..n-a schimbat nimic la ea...sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
Comment