Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• M-a sunat Adi de dimineata sa imi zica de calculatorul tau .. a zis ca nu a mai vazut asa ceva niciodata

Comment

• am cautat si am gasit acest pret la un uch.
      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• am dat comanda de calculator nou la serus ... au zis k saptamana viitoare imi vine

Comment

• cat ? .....

distractie
          www.madazztrikes.commadazz trikes and co. hit the road to the Ruapehu Gravity Fest and hit a couple of skateparks on thier travels... its long but action pac...
          Last edited by RAZVAN-005; 24 August 2012, 12:24. Reason: Automerged Doublepost
          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• 1430 si cv de lei .... + manopera care am inteles ca e pana in 50 lei

Comment

• careva diseara pe la sala 0721584580 daca vine cineva
              Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
              Cine este interesat ma poate contacta pe privat
              sigpic

Comment

• cine are sa imi dea si mie un carlig de remorcare pt saptamana viitoare ... k sa am de ce sa leg si eu loganelul cand l-oi duce la service

Comment

• " tulai Doamne " ... am fost azi dim in obor si am luat un carlig de remorcare ... 25 lei :|

Comment

• Originally posted by maf1688 View Post
                    multumesc Andrei pt tot ... multumesc si pentru numarul de telefon ... sper sa gasesc ceva .....nu e vorba de plimbat razvan ... dar eu stau in vest si dezmembrarile sunt in celalalt capat al orasului , asa daca era cv ma aproape , ma duceam
                    stai linistit omule,mie imi pare rau ca a iesit asa cum a iesit,inca nu se stiu cauzele exacte ptr problema asta,ceva din ce a zis si adi s-a intamplat,dar nu stim exact,oricum faptul e consumat si nu mai avem ce sa facem,decat altul si gata
                    Logan Forum consiliaza nu si repara!
                    [/SIGPIC]

Comment

• ieri de bine ce mi-am facut si eu capacele de la roti frumoase,le-am vopsit cercul din mijloc in culoarea masinii,am pierdut unul ca nu am mai avut soricei ca sa le prind,si acum sunt nevoit sa pun stock-urile pana ce fac rost de un capac la fel ca model cu ale mele,are careva vreunu pe acasa si nu are ce face cu el ?
                      25082012012.jpg
                      [/SIGPIC]

Comment

• asta e Andr33y...acu astept sa vina comanda la adi la serus ...cauza s-a aflat , s-a dat batranu' de gol k a pus bateria invers ... acu tot raul spre bine

Comment

• da?:O )))) cum s-a dat de gol ? vai de mine )
                          [/SIGPIC]

Comment

• fara sa vrea ) ... venise vorba de umblat in masini ( a mea si a lui ) si l-am tot " invartit " prin mecanica ( mea de balta ) si a zis k incercase el sa ouna bateria si i-a facut un pic de scanteie ))))

Comment

• si scanteia aia produsa atunci a facut "minuni"
                              [/SIGPIC]

Comment

• si ce minuni )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google