Baieti...am asa ceva sub bord, langa UCH. Aveti si voi dezordine dasta sau e doar la mine? Ce ar fi de facut? Cine ma poate ajuta?
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Intra pe tutorialelogan.ro si ai akolo tot ce doresti!
Originally posted by alexadam View PostBaieti...am asa ceva sub bord, langa UCH. Aveti si voi dezordine dasta sau e doar la mine? Ce ar fi de facut? Cine ma poate ajuta?
app,senzorul de soc nu are ce cauta pe akolo!Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by Andr33y View PostIntra pe tutorialelogan.ro si ai akolo tot ce doresti!
E prea mare incurktura de fire akolo alex,tre sa le iei pe toate la mana si sa le aranjezi cum trebuie
app,senzorul de soc nu are ce cauta pe akolo!
Cred ca a avut alarma pe ea, dar cand am luat masina avea senzorul de soc si ledul din parbriz. Daca dau zdravan roata sau trantesc capota....nimic :|, dar telecomanda pt "alarma" am ), si chiar scoate sunete cand o incui si descui. Vad ca sunt vreo 4 sigurante de 15A legate pe acolo, banda izolatoare la greu....nici nu imi vine sa mai umblu pe acolo. Trebuie sa caut pe cineva care se pricepe si sa faca putina ordine daca se paote daca nu...o las asa ca nu se uita nimeni sub bord
Comment
-
se simte mai mult la consum decat la cuplu..depinde cum mergi...eu de cand am remapat-o am simtit o usoara creste a consumului in oras...ce'i drept in afara localitatii parca ia ceva mai putin...nu trebuie sa dai mereu inferioara sa depasesti...depinde de situatii...si ca putere..e ceva in plus..putin, da e..remaparea a fost facuta de Doc si a costat 150 lei acum 2 3 ani...vezi ca e topic dedicat..
Comment
-
Stie cineva cat este distanta de la pamant pana la becul de far la modelul PH1, cat si distanta intre becurile de far ? As vrea niste dimensiuni de fabrica, ptr. ca ce am masurat eu, nu sunt convins ca am "atins" exact masura corecta.....
..Cu privire la remapat, si eu am facut lucrarea tot la Doc, si imi pare rau ca nu am facut-o de cand am cumparat masina, i-a dat o viata noua......dar la diesel este o alta poveste...Last edited by livas; 29 September 2012, 21:05.passion 1.5 DCi
Comment
-
Comment