blocul de lumini sau sa ars becurile..asa am patit eu la vito pe xenon mia picat amandoua becurile de odata..pune pe un prieten sa le aprinda si u te uiti de aproape la ele daca da un scurt impuls sa se aprinda atunci sunt duse xenoanele..
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by RAZVAN-005 View Postminutul 2,25 in special
http://www.220.ro/auto/Cele-Mai-Tari...er/F8TMfg26y5/sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
nu prea pare ok... dar ar trebui sa te bucuri
eu am constatat ca undeva la 2100 de rotatii la diesel nu mai este nevoie nici sa calc ambreiajul sa schimb vitezele (doar in treapta superioara)
TPN-ul fuge .... da de unde ...
slow slow prin lipanestiZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by bidepa View Postcolegi...e normal la benzinar sa pleci de pe loc fara sa apesi pedala de acceleratie?...eu stiam ca asta se intampla doar la diesel.Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Nu stiu daca s-a mai discutat despre asa ceva dar as avea si eu o intrebare...
Pot sa omologhez pe Logan jante de 16", cauciucurile banuiesc ca nu conteaza dar sunt 205x55x16" ?
Daca se poate ii rog cei care cunosc cate ceva sa-mi lase si mie cateva detalii despre cum as putea sa procedez in continuare!
Comment
-
poti sa omologhezi jantele foarte usor dar cu ceva timp pierdut pe la RAR (si bani). conteaza si dimensiunile anvelopelor (doar sunt trecute in talon).
citeste pe aici cate ceva despre aceste lucruri :
Jante dacia logan OZ,BBS,AEZ,ALLESIO,BORBET,DEZENT,DOTZ,ENZO,EXCITE,WOLFRACE Tires PIRELLI,MICHELIN.
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by bidepa View Poststie cineva daca este in ploiesti un magazin cu accesorii pentru telefoane?..ma intereseaza sa cumpar un touchscreen pentru telefon.Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
-
sal,odata ce ti.ai facut user pe forum esti de.al nostru,si piese mai ieftine iti poti lua d la mine din campina,garantez ptr preturi,si dak vrei servicii de tinichigerie sau vopsitorie apeleaza ka mine ptr k ma ocup cu asa ceva.stimaLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
Comment