Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MAT-ul care vine la mercanicul lui..si este cea mai fericita masina )

RAZVAN-005...nu este porsche, era ultimul model de Renault Laguna

Originally posted by Adrian_67 View Post
    atasez si eu niste poze
    [ATTACH]410493[/ATTACH]

MAT-ul care vine la mercanicul lui..si este cea mai fericita masina )

Last edited by Stefan Tiberiu; 5 November 2012, 14:19. Reason: Automerged Doublepost
    sigpic

Comment

• deosebita stima din partea mea !
      Logan Forum consiliaza nu si repara!
      [/SIGPIC]

Comment

• Andr33y te astept sambata sa vi sa imi montezi semnalizarea in sticla dupa oglinzi ca pe vineri o sa vina !
        sigpic

Comment

• Un studiu al Asociaţiei Naţionale a Băuturilor Răcoritoare arată că românii beau de două ori mai multă bere decât apă. Ştirea, în loc să le dea apă/bere la moară celor care se vor repezi să spună că suntem o naţie de beţivi, ar trebui să le dea de gândit. Poate un popor, în totalitatea lui, să se înşele în alegerile sale? Sau ştie el mai bine ce face? Să aprofundăm problema. Ce este atât de grozav la apă, de ar trebui să o preferăm berii? În primul rând, în apă fac peştii sex! Cum să bei o aşa scârbavnică licoare? O să spuneţi că apa se purifică cu adaos de soluţie de clor. În primul rând, purificarea de genul acesta îmi miroase înţepător a ţeapă. I s-au albit cuiva dinţii bând apă? Sau i s-a decolorat limba? Nu... Atunci ce face clorul acela? Şi chiar dacă ar exista, e sănătos să-l bei? Pe de altă parte, nu am auzit ca vreun peşte să fi făcut până acum sex în bere! Iar berea vine cu adaos de hamei, o plantă bogată în acizi antioxidanţi şi în vitamina B, ajutând printre altele memoria. Aţi auzit pe cineva aducându-şi vreodată aminte că a mers cu cineva la o apă? Nu... În schimb, mersul la bere este un eveniment de care ne amintim întotdeauna cu plăcere. Este drept că berea mai conţine şi drojdie, element care aparţine regnului funghi, din care mai face parte şi mucegaiul. Reţineţi-vă repugna, însă. Pentru că drojdia conţine de 10 ori mai multe vitamine B1 decât pâinea integrală, de două ori mai multe vitamine B2 decât ficatul şi de 10 ori mai multe vitamine B6 decât carnea! Ce mai conţine însă apa? După cum am învăţat la zoologie în clasa a şasea, ameoba dizenteria, parameci şi alte protozoare... O să veniţi cu argumentul zdrobitor şi o să ziceţi că berea e făcută şi ea tot din apă. Corect! Însă din apă purificată, pasteurizată şi înnobilată. Berea este apă de calitate superioară. Să luăm acum şi argumentele sociale! Poate apa să reducă stresul? Să dezlege limbile? Poţi să te împaci cu cineva, scoţându-l la o apă? Poţi să te împrieteneşti cu cineva, răzând un pahar de H2O, la botul calului? În plus, dacă omul este responsabil şi a băut bere, nu se suie în automobil, ci în tramvai, ajutând astfel la protejarea mediului. Cine s-a dres toată ziua cu apă, însă, şi se suie la volan, va goni ca un nebun având ca destinaţie toaleta. (Apropo! Apa este acel lichid care se trage la WC!) Aşa că este cazul să ne înclinăm în faţa poporului şi să-i dăm dreptate. În sfârşit, merge pe cărarea cea bună. Sau, mă rog... Una dintre cele şapte cărări care i se deschid în faţă trebuie să ducă undeva...
          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• ))))))))))))))))))))))))))))) buna teoria domn Razvan
            Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
            Cine este interesat ma poate contacta pe privat
            sigpic

Comment

• I-ar sta bine unui logan PH1 cu fata noului logan ?
              Attached Files
              sigpic

Comment

• nu prea ....
                aceasta fata nu da bine nici pe noul logan macar

Comment

• cam asa este.. dar ce sa facem daca nu au si ei umpic de imaginatie

Dupa opt luni a trebuit sa schimb din nou bobina de inductie. De ce? Cea pe care am aruncat-o acum era de fabrica (330 lei), acum am cuparat una facuta la Iasi (110 lei). Cine poate sa-mi spuna ce fel de bobina sa mai cumpar.
                  Last edited by Stefan Tiberiu; 7 November 2012, 14:30. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

• am uitat sa anunt ca incepand de duminica ( trecuta ) MAF-ul a revenit in circulatie \:d/ ... ardian , cu mici modificari , ar da bine ;)) parerea mea ... acum fiecare cu ale lui ;)

Comment

• Asa este ..gusturile nu se discuta
                      sigpic

Comment

• uraaaa ! si-a revenit "vplay" si "filelist"

Comment

• Pai ce avea filelistul ??...
                          sigpic

Comment

• crapase si el de aseara. ma gandeam ca l-a scos si pe el CNA-ul din uz.
                            oricum respect pentru vplay ca a reusit sa ocoleasca legea

La sesizarea PRO TV, Consiliul Naţional al Audiovizualului va sesiza Poliţia cu privire la 42 de site-uri româneşti care difuzează conţinut, fără a avea drepturi. Printre acestea se numără vplay.ro, serialepenet.ro şi freshon.tv

Comment

• Da bv lor dar sa sti ca timpul nu este pierdut..o sa gasesca astaia cv si o sa le mai de-a o oprire de sistem ...dar sa speram ca nu o sa mai faca cv la ele
                              sigpic

Comment

• de obicei serifii de astfel de siteuri sunt pititi prin cotloanele netului si nu pot fi gasiti. este destul de greu sa inchizi asa ceva. inchizi unul apar 10... or sa se lasa pagubasi in final.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google