da Adrian am citit ... dar in ciuda pomului meu de craciun din bord ) mai m-a lasat si bateria (( deci nu se putea nimic mai frumos decat atat ... una dupa alta cred k o sa ajung la vorba ta waz-ule ... E POSEDATAAAAA
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Spicer View PostCine are nr RSR? Am filmarea cu depasirea pe linie continua in Lipanesti.
astfel de probe nu reprezinta dovezi in instanta. chiar ma grabeam. trebuia sa te ti dupa mine stiam ca drumul este liber.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by maf1688 View Postda Adrian am citit ... dar in ciuda pomului meu de craciun din bord ) mai m-a lasat si bateria (( deci nu se putea nimic mai frumos decat atat ... una dupa alta cred k o sa ajung la vorba ta waz-ule ... E POSEDATAAAAAsigpic
Comment
-
Multumesc adrian_67 ,am rezolvat la Serus.Ma disperase sa tot deschid cu cheia ,mai ales acum cu zapada asta.Un fir la masa si asta a fost tot.Foarte ieftin,sincer nu ma asteptam la asa ceva.Am gasit baieti de treaba acolo.Multumesc inca odata si cine stie voi apela si la Adrian de pe Reconstructiei vreo data.
Comment
-
un coleg care se pricepe la stati auto si care poate sa imi dea un sfat ca sa aleg una din cele de pe situl care urmeaza
Find Class-D Amplifiers with Total RMS Power Output: 501 - 1000 watts. Free & fast shipping on most orders!
ma intereseaza in special doar cele din categoria respectiva
Sau :
Find 2-Channel Amplifiers with Total RMS Power Output: 501 - 1000 watts. Free & fast shipping on most orders!
precizez ca subwoferele vor fi urmatoarele 2X
/ difuzor subwoofer cu diametru 13" putere nominala - 350W RMS impedanta - 4 ohmi con din polipropilena inel de fixare demontabil, cu posibilitatea personalizarii acestuia (vopsire in ton
Mp3 de pe masina va fi acesta :
Pyle PLTS79BT • In-Dash 7" LCD Touchscreen DVD/CD/MP3 Car Stereo Receiver w/ Bluetooth Front Panel USB and AUX Single DIN In-Dash Receiver • Built-in Bluetooth • 7" Flip-Out Touchscreen • 80W x 4 Chan. Max • Front and Rear Preamp Outputs + 1 Mono-Sub Output • Front AUX • Front USB • Rear Camera Input • SD/MMC Card Input
Iar cablurile pentru sub acestea:
Elite Audio EA-KIT4 • 4 Gauge Complete Pro Series Amplifier Installation Kit for Systems up to 2000 Watts 4 Gauge Complete Pro Series Amplifier Installation Kit • Designed Specifically for Car Audio Systems Up to 2000 Watts • Includes 2-Channel RCA Interconnect Cable • Mini ANL Fuse Holder
cablurile si mp3 sunt deja luate..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
deci am de dat doar 2 pahare ) multumesc ceor de mai sus !
@faraonw-parerea mea este asta !
Sound Storm SSL F2.2000 • 2000W Max Force Series 2-Channel Amplifier with Bass Remote SoundStorm F22000 Force Series 2-Channel Class A/B Amplifier • 350 Watts x 2 Chan @ 4 Ohms • 2000 Watts Max • Chrome-Plated RCA Level Inputs And Screw Terminals • LED Power And Protect Indicators • Line and Speaker-Level InputsLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by maf1688 View Postda Adrian am citit ... dar in ciuda pomului meu de craciun din bord ) mai m-a lasat si bateria (( deci nu se putea nimic mai frumos decat atat ... una dupa alta cred k o sa ajung la vorba ta waz-ule ... E POSEDATAAAAA
Nu e posedata deloc. Este foarte prost ingrijita. Im pare rau ca spun asta, dar in loc sa carpesti lucrurile mai bine o repari, rezolvi problema, si cu siguranta nu o sa mai ai nicio problema. Spor la treaba si de ce nu sarbatori fericite.
Comment
Comment