inca mai astept pareri!!!!
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
faraonw cam ce buget ai disponibil?
Sunt foarte multe detalii cand vine vorba de alcatuirea unui sistem dar totul tine de "disponibilitatea" ta financiara si de ce anume esti dispus sa faci in masina...
Degeaba bagi bani in subwoofere, amplificatoare daca in momentul cand dai drumul la muzica o sa auzi toate tablele zanganind pe masina, si crede-ma ca-ti piere cam tot cheful.
Subwoofer-ul care il ai acum este unul foarte slabut si de aceea masina inca nu-si arata slabiciunile dar in momentul cand vei face un upgrade o sa se schimbe total situatia...in rau, dar mai multe o sa discutam la fata locului pe la vreo intalnire!
Doar un singur sfat iti dau, care la randul meu l-am primit si eu, 90% conteaza implementarea si gandirea sistemului si apoi alegerea "sculelor"....
Comment
-
cam 150 de dolari vreau sa bag in statie si tot cam atat in suburi..legat de zdranganituri si alte chesti la vara am in plan sa izolez toata masina..nu stiu exact cu ce o voi izola dar asta am in plan..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Parerea mea este sa mai adaugi ceva la sumele astea sa-ti iei ceva mai de calitate altfel ai sa pierzi bani pe viitor cand o sa vezi ca ce ti-ai luat nu prea se potriveste cu gusturile tale sau te plictisesti repede de ele...
Eu am pierdut destui de multi bani din cumpararea componentelor audio si apoi la o scurta perioada de timp le revindeam poate si la jumatate de pret fata de cat le luam... Oricum, e numai alegerea ta...
Comment
-
Nici eu, tot ce o sa pun pe masina o fac doar pentru placerea mea, asta cu participatul la competitii pentru mine e un bonus...
Poate o sa reusesti sa vizitezi vreo competitie car-audio si sa discuti cu cativa oameni pe acolo, sa asculti cateva masini si apoi o sa vazi cum o sa ti se schimbe gandirea in legatura cu "muzica"...
Comment
-
poftiti aici dragii tatii )
Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
-
Originally posted by faraonw View Postmad dute la trady 2000 langa acr si wezi ca au acolo de 120Nsigpic
Comment
-
banuiesc ca majoritatea de aici stiu chestiile astea,dar eu cand le-am vazut am lesinat de ras ) cititi mai jos )
Cele mai cunoscute piese,daca ar fi cantate cu Fuego,ar suna cam asa ))
Fuego feat. Smiley&Alex Velea - Brazi verzi pe pereti
Fuego feat. Ruby - Stinge instalatia
Fuego feat.Smiley - Brad impodobit walking
Fuego feat.PSY - Impodobeste Style
Fuego feat.Guess Who - Decat sa impodobesti
Fuego feat.Inna - Podoabele si eu
Fuego feat. Andra - K la impodobit
Fuego feat. Andrei Leonte - Te impodobesc cat 2
Fuego feat. O-zone - Dragostea din brad
Fuego feat. Taxi - Te impodobesc Non-stop
Fuego, Adi Minune& Oana Zavoranu- Esti bradul meu/esti viata mea/esti aerul pe care il inspir
Fuego feat. Vama Veche - Nu ne mai trageti beteala
Popular- Bradul si cureaua lata, ce Fuego eram odata
Fuego & PARAZITII -Da-te in gatu' ma-tii de bradLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
Comment