Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mayor is back and doing what we love best: laughing his butt off lol...comment and rate please lol
    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
    sigpic

Comment

• russian pranks
      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• azi am scos masina din service...
        http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• vrun meserias in alarme care sa imi monteze si mie pe logan un thunder?
          sigpic

Comment

• Ce fel de alarma ai?

Comment

• thunder ca 107
              sigpic

Comment

• nimeni care se ocupa cu asa ceva prin ploiesti?

si acuma sa va prezint noul membru al familiei :suzuki gsxr 600srad an fabricatie 99, 43.012 km 110cp viteza maxima 270km/h
                Attached Files
                sigpic

Comment

• 2 cuvinte. Donator de organe.

Comment

• da daca nu ai capu pe umeri..ma puteti ajuta cu alarma acea?
                    sigpic

Comment

• sa o calaresti sanatos
                      in legatura cu alarma incearca sa iei legatura cu fratello
                      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• @Faraonw,sa o stapanesti sanatos,si sa ai grija de ea ca e foarte nervoasa.E carburatie sau injectie(mie imi pare K1,adica (,)carburatie)?
                        @Adicata:Terminati cu gandirea asta comunista,daca esti in "conserva" crezi ca nu poti muri?Fiecare cu pasiunea lui.
                        Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.

Comment

• Nu am nimic absolut cu tine si nici cu pasiunea ta. Problema ca toti cei ce conduc masinarii motorizate, pe doua roti sunt numiti donatori de organe. Si asta nu numai in romania. Crede-ma, chiar sunt adevarate aceste cuvinte. Si eu am pierdut pe cineva drag, complet nevinovat.Avea tot un asemenea hobby. Conducea un chopper. Dumnezeu sa-l ierte!!

Ai grija, nu-i de joaca!

Comment

• Originally posted by vladcosmin View Post
                            @Faraonw,sa o stapanesti sanatos,si sa ai grija de ea ca e foarte nervoasa.E carburatie sau injectie(mie imi pare K1,adica (,)carburatie)?
                            @Adicata:Terminati cu gandirea asta comunista,daca esti in "conserva" crezi ca nu poti muri?Fiecare cu pasiunea lui.
                            are 4 pistoane 4 carburatoare dar cand ii pun contactul se aude exact cum se aude la logan pompa de benzina

intr-un fel ai dreptate la noi in romania nu prea se da atentie motociclistilor..am simtit pe pielea mea toata vara cand am facut naveta la bucuresti cu scuteru pe dn1..si pot spune ca era jale
                            Last edited by faraonw; 22 January 2013, 23:46.
                            sigpic

Comment

• Adi,stiu cum e,si eu m-am gandit ani de zile sa dau de A sau nu,dar am preferat sa imi traiesc visul,decat sa continui sa visez.Si eu am avut o cunostinta care nu mai e printre noi,D-zeu sa-l ierte,mai toti prietenii mei au picat,si eu am picat in cei 2 ani de motociclism,multumesc celui de sus ca a fost o banala tranta la 3-40Km/h,si daca or sa mai fie tot de genul asta sa fie,dar asta nu ne obliga sa fim donatori de organe.

Daca are carburatoare clar e carburatie .Incearca sa nu treci de 7-8000 rpm la inceput,dupa turatia aia carburatia are explozie de putere si ai senzatia ca face ce vrea cu tine
                              Last edited by vladcosmin; 23 January 2013, 00:16. Reason: Automerged Doublepost
                              Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.

Comment

• ms cosmin dar prea tarziu..am simtit ce inseamna 110 cp pe 200kg..o juma de ora mi-a tremurat mainile si picioare dupa treptele 1-2 si putin din a 3 pana la 230km/h..asa ceva......

ce da luminite
                                Last edited by faraonw; 24 January 2013, 19:06. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google