Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nimeni care se ocupa cu asa ceva prin ploiesti?
si acuma sa va prezint noul membru al familiei :suzuki gsxr 600srad an fabricatie 99, 43.012 km 110cp viteza maxima 270km/hMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
@Faraonw,sa o stapanesti sanatos,si sa ai grija de ea ca e foarte nervoasa.E carburatie sau injectie(mie imi pare K1,adica (,)carburatie)?
@Adicata:Terminati cu gandirea asta comunista,daca esti in "conserva" crezi ca nu poti muri?Fiecare cu pasiunea lui.Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.
Comment
-
Nu am nimic absolut cu tine si nici cu pasiunea ta. Problema ca toti cei ce conduc masinarii motorizate, pe doua roti sunt numiti donatori de organe. Si asta nu numai in romania. Crede-ma, chiar sunt adevarate aceste cuvinte. Si eu am pierdut pe cineva drag, complet nevinovat.Avea tot un asemenea hobby. Conducea un chopper. Dumnezeu sa-l ierte!!
Ai grija, nu-i de joaca!
Comment
-
Originally posted by vladcosmin View Post@Faraonw,sa o stapanesti sanatos,si sa ai grija de ea ca e foarte nervoasa.E carburatie sau injectie(mie imi pare K1,adica (,)carburatie)?
@Adicata:Terminati cu gandirea asta comunista,daca esti in "conserva" crezi ca nu poti muri?Fiecare cu pasiunea lui.
intr-un fel ai dreptate la noi in romania nu prea se da atentie motociclistilor..am simtit pe pielea mea toata vara cand am facut naveta la bucuresti cu scuteru pe dn1..si pot spune ca era jaleLast edited by faraonw; 22 January 2013, 23:46.Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
-
Adi,stiu cum e,si eu m-am gandit ani de zile sa dau de A sau nu,dar am preferat sa imi traiesc visul,decat sa continui sa visez.Si eu am avut o cunostinta care nu mai e printre noi,D-zeu sa-l ierte,mai toti prietenii mei au picat,si eu am picat in cei 2 ani de motociclism,multumesc celui de sus ca a fost o banala tranta la 3-40Km/h,si daca or sa mai fie tot de genul asta sa fie,dar asta nu ne obliga sa fim donatori de organe.
Daca are carburatoare clar e carburatie .Incearca sa nu treci de 7-8000 rpm la inceput,dupa turatia aia carburatia are explozie de putere si ai senzatia ca face ce vrea cu tineVand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.
Comment
-
Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
Comment