ce ar trebui sa faca asta ?
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Este din categoria acesori subwoofere auto..
La Salonul Auto de la Geneva, concurs cu tema: “Cea mai ermetica masina”. Cei de la Mercedes se prezinta cu ultimul model”
- Aceasta este cea mai ermetica masina din lume!
Organizatorii intreaba:
- I-ati facut testul cu pisica?
- Nu. Cum sa-i facem testul cu pisica?
... - Pai uite, bagam o pisica inauntru si o lasam acolo.
Dupa 2 zile, pisica era moarta, nu mai avea aer.
- Intr-adevar! Este ermetica!
Acelasi lucru se intampla si cu cei de la BMW, Opel, Audi. Vine randul celor de la Dacia, cu noul model Logan.
- Domnilor, aceasta este cea mai ermetica masina!
- I-ati facut testul cu pisica!
- Da!
- Pai, cum ati facut testul cu pisica?
- Am inchis o pisica inauntru, am incuiat masina si pe unde scotea capu’, chituiam!Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postaveti idee daca e bun la ceva asta?MAR AJUTA LA CV?
http://www.amazon.com/Amico-200uF-20...ower+Capacitor
Baterie buna, cabluri groase si conexiuni facute cum trebuie si nu o sa ai nevoie de condensator...
Sunt totusi curios ce te-a atras la el, ca altceva in afara de pret nu vad nimic special la el...
Comment
-
Crima Perfecta. ))))))) Un tip vorbeste cu prietenul lui:
- M-am gandit sa-mi omor nevasta... dar incerc sa gasesc solutia crimei perfecte... ma tot gandesc si nu-mi vine nici o idee..
Amicul, mai hatru din fire, ii zice:
- Simplu, fa sex cu ea tot timpul, dar tot timpul, si o s-o obosesti atat de tare ca o sa moara de epuizare. Crima perfecta!
Se intalnesc peste 6 luni. Nevasta era frumoasa, infloritoare si zambitoare, iar sotul abia se mai tara, slab cu parul alb se sprijinea in doua bastoane.
- Ce faci ma? il intreaba prietenul.
- E, asa si asa .
- Pai si ea de ce rade ?
- E, rade ca proasta da nu stie ca e pe moarte!Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postsigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Post
dar intr-adevar se rup repedeZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
multumesc frumos..nu e problema la mine am doua perechi turnate..asa erau acum 3 ani..sper sa reusesc sa imi fac o parere de distanta doar din poze..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
Comment