Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• baieti,am vorbit cu mihaitza si candidez pentru Organizator De Intalniri,daca mai este cineva care candideaza va rog exprimati-va dorinta aici,astept voturi contra sau PRO.
    Sunteti de acord sa fiu Organizator De Intalniri ????? Multumesc anticipat !
    Logan Forum consiliaza nu si repara!
    [/SIGPIC]

Comment

• Originally posted by Andr33y View Post
      baieti,am vorbit cu mihaitza si candidez pentru Organizator De Intalniri,daca mai este cineva care candideaza va rog exprimati-va dorinta aici,astept voturi contra sau PRO.
      din partea mea DA
      sigpic

Comment

• Votat:da!!!
        app dati-mi si mie o idee ce numere sa imi pun la masina
        Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
        Cine este interesat ma poate contacta pe privat
        sigpic

Comment

• It's alive
          videoclip, distribuire, telefon cu cameră, videotelefon, gratuit, încarcă

Comment

• opa...sunt tare curios cand va fi gata tot cum va suna,mai bine zis daca mai poti sta in masina bafta alin!

Comment

• Originally posted by andr33y View Post
              baieti,am vorbit cu mihaitza si candidez pentru organizator de intalniri,daca mai este cineva care candideaza va rog exprimati-va dorinta aici,astept voturi contra sau pro.
              Sunteti de acord sa fiu organizator de intalniri ????? Multumesc anticipat !
              pro ......
              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

baieti,am vorbit cu mihaitza si candidez pentru Organizator De Intalniri,daca mai este cineva care candideaza va rog exprimati-va dorinta aici,astept voturi contra sau PRO.
                si din partea mea ai un vot.
                sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• si ca o completare : daca se va schimba conducerea clubului ( si se va schimba ) il propun in postul de co-organizator pe colegul bidepa. merita acest post mai mult ca mine. eu cum am explicat am fost blocat in ultimul timp si nu mi-am mai putut onora obligatiile si se pare ca si in viitorul mai mult sau mai putin indeparatat ma voi apuca de alte perfectionari care se pare ca ma vor tine departe de club. asa ca daca suntem la capitolul voturi .... dati-va cu parerea si in aceasta privinta
                  Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• VOTAT: DA si pentru bidepa..sper sa nu se supere nimeni..

o prinde si ea 300?
                    Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                    sigpic

Comment

• multumesc tuturor!astept in continuare si alte voturi! Votez DA pentru bidepa !
                      Logan Forum consiliaza nu si repara!
                      [/SIGPIC]

Comment

• de ce el , de ce ei ?? ) nu merita nimic ) ... glumesc ... hai si de la mine un dublu da

o fi bine sa zbori asa la liniute ?? )
                        Bad ass Supra at Norwalk pulling the front wheelsSupra sick launch 2: http://youtu.be/Nlo2bzZptM8Crazy Supra Burnout: http://youtu.be/FSvsuhcE-ls

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=QLBhGXUUEW8 sau astea as asa plece si loganu
                          vopsitorie preturi bune

Comment

multumesc tuturor!astept in continuare si alte voturi! Votez DA pentru bidepa !
                            Multumim baieti pentru voturi...eu nu tin neaparat sa fiu CO, daca mai sunt doritori sa posteze aici...
                            sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• amandoi sunt ok...dar ce s-a intamplat cu mihaitamcv?de razvan am citit mai sus...bafta baieti!

Comment

• Nu s-a intamplat nimic cu mine Dorule , doar ca sunt foarte prins in multe lucruri care le fac , iar duminica este ziua in care incerc sa stau si eu alaturi de familie si mi-e greu sa mai ma ocup si de club ..
                                Cum am discutat si cu Andrei , are sustinerea mea doar daca nu isi doreste postul asta Razvan ..
                                Oricum o sa ne mai vedem la intalniri cand o sa mai ma eliberez un pic
                                Cine doreste sa se inscrie ptr postul de organizator are timp pana duminica . Daca sunt mai multi doritori de luni o sa facem un sondaj . Daca o sa fie doar un singur candidat are nevoie de sustinerea a cel putin 10 membrii .
                                Last edited by MihaitzaMCV; 20 February 2013, 20:35.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google