Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• laoreate1.4-arata bine a 3 a poza...
    Andr33y-mai bine fa o lista cu cei care te au votat ....bafta!

Comment

• eu cred ca ma las naibii de condus ... ca primesc amenda dupa amenda ... azi doar ce platisem o amenda ( pentru rovinieta ) venita ieri ( care era tocmai din noiembrie ) , si cand ajung acasa de la scoala , ma trezesc cu o alta amenda venita dar de data asta pt radar , tre sa trimit in termen de 5 zile la buc. datele (... cred ca o sa ma apuc sa devin naibii pieton , asa stiu ca nu iau nici una pt radar )

Comment

• ai grija cu ce viteza mergi ca pieton ca poate dai radarele peste cap) stiu cum e mafule,intr.un fel e bine ca luam amenda pentru ceva de genu,ca poate odata si odata ne invatam minte sa nu mai calcam acceleratia peste limitele''legale''.....puii mei...

Te rog sa scrii in limba romana, nu in limba care se foloseste pe facebook, mess, etc. Acum ti-am corectat eu ca sa te prinzi care-i treaba.
        Last edited by vitriol; 22 February 2013, 15:46.
        Logan Forum consiliaza nu si repara!
        [/SIGPIC]

Comment

• hai mai da-le draq de limite , daca ar fi dupa astia , ar pune naibii sa mergi cu 20 km/h la cat de m..... sunt

Comment

• Votez si eu DA pt andrei ca si organizator de intalniri

Comment

• Originally posted by maf1688 View Post
              eu cred ca ma las naibii de condus ... ca primesc amenda dupa amenda ... azi doar ce platisem o amenda ( pentru rovinieta ) venita ieri ( care era tocmai din noiembrie ) , si cand ajung acasa de la scoala , ma trezesc cu o alta amenda venita dar de data asta pt radar , tre sa trimit in termen de 5 zile la buc. datele (... cred ca o sa ma apuc sa devin naibii pieton , asa stiu ca nu iau nici una pt radar )
              maf1688 esti un contribuabil perseverent la MAI. ai de grija.
              sigpic

Comment

• sustinatori pana acum
                RAZVAN-005;bidepa;faraonw;maf1688;danni0;Logan4Me;Adrian_ 67;PiciuX

eu am termostatul defect si in timpul mersului imi face 2-4 linii,nu sta niciodata la 4 mai mult de 2 secunde,am vbit cu toti mecanicii si toata lumea mi-a zis la fel,termostatul e de vina,sonda inregistreaza,trimite la ecu informatiile,dar nu trimite niciodata temperatura maxima de functionare a motorului,trimite mai putin,ecu sesizeaza asta si imi mareste consumul de benzina cu mult mai mult,35 de km cu 5 litri de benzina si nu mai mult de 2500 RPM,prin oras,inainte in oras aveam un 7 maxim 8% consum,si acum....15.5 consum,deja e enervant,merge bine,fara probleme,dar nu se poate asa consum,la cat este si pretul benzinei acum,mai bine nu,maine il schimb si gata,daca mai intampinati problema aceasta sa stiti ce sa faceti am avut acum cateva zile 40 de litri in rezervor si acum au disparut ca prin minune,si am facut cam 300 de km doar ....fain rau de tot
                Last edited by MihaitzaMCV; 25 February 2013, 20:02. Reason: Automerged Doublepost
                [/SIGPIC]

Comment

• Un DA si de la mine!

Comment

• sustinatori pana acum
                    RAZVAN-005;bidepa;faraonw;maf1688;danni0;Logan4Me;Adrian_ 67;sanduploiesti;PiciuX
                    Last edited by MihaitzaMCV; 25 February 2013, 20:08.
                    [/SIGPIC]

Comment

• hai inca 1 si ti-ai obtinut locul )

Comment

• nu eu decid cand se va intampla acest lucru,daca se va intampla .stima!
                        [/SIGPIC]

Comment

• de 3 ori DA, ca mihai petre.

Comment

• Originally posted by Andr33y View Post
                            sustinatori pana acum
                            RAZVAN-005;bidepa;faraonw;maf1688;danni0;Logan4Me;Adrian_ 67

eu am termostatul defect si in timpul mersului imi face 2-4 linii,nu sta niciodata la 4 mai mult de 2 secunde,am vbit cu toti mecanicii si toata lumea mi-a zis la fel,termostatul e de vina,sonda inregistreaza,trimite la ecu informatiile,dar nu trimite niciodata temperatura maxima de functionare a motorului,trimite mai putin,ecu sesizeaza asta si imi mareste consumul de benzina cu mult mai mult,35 de km cu 5 litri de benzina si nu mai mult de 2500 RPM,prin oras,inainte in oras aveam un 7 maxim 8% consum,si acum....15.5 consum,deja e enervant,merge bine,fara probleme,dar nu se poate asa consum,la cat este si pretul benzinei acum,mai bine nu,maine il schimb si gata,daca mai intampinati problema aceasta sa stiti ce sa faceti am avut acum cateva zile 40 de litri in rezervor si acum au disparut ca prin minune,si am facut cam 300 de km doar ....fain rau de tot
                            pai vad la status ca ai motorizare AMG )
                            de ce te miri ca s-a evpotat benzina ))))))
                            Last edited by MihaitzaMCV; 25 February 2013, 19:57.
                            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• e sa evaporta ia loato un vecin pe acolo noaptea
                              vopsitorie preturi bune

Comment

• gata PIM-ul nu mai e ;))
                                Waz-ule tu cu cine votezi anu asta?)))
                                Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                                Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google