este o idee buna
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mikinen2005 View Postla poliserv sud nu au service ,este vorba despre cel din bariera bucov,depinde ce ai avut si daca te pricepi,MihaitzaMCV ce faceai daca iti sarea vopseau de pe ea si iti lasau bara prinsa in patru suruburi,asta dupa o zi de stat in garaj ca daca o lasam afara si era si vint cred ca o adunam de pe strada,tare as vrea sa pot ajunge si eu sambata,daca este gata pina atunci vin si eu,o zi buna tuturor
Comment
-
-
asta era strict pentru Ploiesteni :P
Ms valeriu ...si scz ptr ce sa intamplat pe THREAD-ul celalalt .......daca il poti sterge pe asta ...nu ezita sa o fc ...Te Rog ...si iti multumesc frumos pentru intelegere . SALVE
Comment
-
Scuze, sunt novice pe aici , vreau sa stiu si eu ceva pareri despre ''poliserv'' ploiesti. Trebuie sa fac revizia si la precedenta baietzii m-au cam lucrat in sensul ca m-am intors cu alta problema si tot cineva de acolo mi-a zis ca revizia a fost facuta de mantuiala. Am mers pe incredere si mi-am luat tzeapa, asta e, . Rugamintea este sa-mi spuneti daca sunt si oameni seriosi pe acolo.Multumesc
Comment
-
ma, si masina mea a fost o data reparata la poliserv.. si nu stiu cum a inceput sa rugineasca sub chederul de la geamul de la sofer. dar decat acolo. si chiar acolo a fost reparata la ei.. nu stiu ce sa zic. am auzit destule povesti, dar decat asta pot sa iti spun. a si usa, dupa ce a fost reparata la ei, era in valuri chituita si indreptata. problema s-a remediat, insa in alta parte
Comment
Comment